May 30

Als u niet langer wenst te gebruiken Facebook, kunt u uitschakelen uw account tijdelijk of kan volledig gewist. Wat gebeurt er precies als de individuele mogelijkheden, klik hier.


Deactiveren Facebook-account, wat gebeurt er?  - Meer informatie over het afmelden Ontdek


De eigen Facebook-account tijdelijk uit te schakelen.



Wat gebeurt er als je deactiveren en verwijderen

Als u uw account wilt sluiten op Facebook tijdelijk of permanent, heb je in principe twee opties voor:

  • De permanente oplossing zou moeten doen, dat je helemaal uit te loggen op Facebook, om uw account, zodat verwijderen. U zou uw gepubliceerde gegevens te verliezen zoals uw geüploade foto's, de informatie over u of uw ontvangen en verzonden berichten onherroepelijk. Om de verwijdering van uw account niet zomaar met een bewusteloze klik, zal je de delete optie in de Help-sectie van Facebook het eerste item onder "Basics", "Beheer je account", "Instellingen en Verwijderen ..." "Hoe kan ik .. . '.
  • Als alternatief kun je je Facebook-account en slechts een keer uit te schakelen om vervolgens deze volledig te wissen of te gebruiken als voorheen. Uw gegevens uitschakelen blijft worden opgeslagen op de servers van Facebook, zodat u ze later openen, met de meeste data niet meer worden weergegeven tijdens het deactiveren op Facebook. Ze kunnen ook, afhankelijk van de instelling en blijven mail van Facebook die je vertellen wat er net gebeurd, zodat je getagd in een foto, bijvoorbeeld. Om uw account opnieuw te activeren, zou u hoeft te doen is als normaal registreren op Facebook, waarna u zowel een e-mail en op de top van Facebook een bericht dat uw account is geactiveerd ontvangt.

Deactiveren tijdelijk Facebook-account

Om uw Facebook-account te deactiveren, moet u een paar klikken te voltooien:

  1. Daarvoor zou je eerst Facebook toegang en kunnen vervolgens inloggen.
  2. Ga dan naar uw account instellingen door Facebook, door te klikken op in de rechterbovenhoek venster, klik op de pijl die je ziet naast de "Home" en klik daar op de bijbehorende vermelding.
  3. Klik nu op de top links onder "Algemeen" in de categorie "Veiligheid" en vervolgens in het belangrijkste gebied aan de onderkant van de link "uw account te deactiveren."
  4. Nu moet je een top reden waarom u uw account te deactiveren opgeven, en mogelijk ook verklaren dit in meer detail.
  5. Geef vervolgens of u wilt doorgaan met e-mails ontvangen van Facebook, en klik onderaan op de "Confirm".
  6. Nu heb je alleen maar naar het einde voert u uw Facebook-wachtwoord in om te bevestigen de Uitschakelen en klik op de knop "Nu schakelen" knop.

Tags: Internet, verwijderen, Facebook, rekening, uit te schakelen

Gerelateerde Artikelen aan Deactiveren Facebook-account, wat gebeurt er? - Meer informatie over het afmelden Ontdek

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden