June 1

Als u een uitnodiging voor het schoolbezoek een persoonlijk tintje geven, moet u uw creativiteit en de aankoop te gebruiken. Met een paar materialen uit de ambachtelijke winkel, kan dit project snel en eenvoudig te realiseren.


De uitnodiging voor schoolbezoek zelf maken - hoe het werkt creatief


Maak een uitnodiging voor de inschrijving zelf.Wat je nodig hebt:

 • Bastelbögen in verschillende kleuren
 • Lijm of glitter lijm
 • Metallic pinnen
 • Sticker
 • eventueel Stationery

Crafting een uitnodiging in de vorm van een cornet. Iedereen zal onmiddellijk het doel van de uitnodiging: een feest voor school inschrijving.

Tinker Schultüten als uitnodiging zelf

 1. Denk na over welke maat je cornet te krijgen. Wilt u de uitnodiging per e-mail te versturen, moet de zak niet te groot zijn.
 2. Markeer op een bouw papier cirkel. Als een sjabloon, een kleine kom met een rechte rand is.
 3. Knip de cirkel en vouw het een keer.
 4. Dan kunt u knippen twee halve cirkels langs deze bocht rand.
 5. Vouw de halve cirkels aan Tütenfom. Hoe verder overlappen de zijkanten, hoe smaller uw Zuckertüte.
 6. Gebruik een lijmstift of-drip vrij lijm om de pagina's te bevestigen. In een haast, kunt u een Bürotacker gebruikt voor de vaststelling.

Versier Schultüten voor inschrijving

 1. Nu moet u beslissen of u schrijf de uitnodiging voor de inschrijving in een extra blad, die vervolgens wordt neergeklapt in de cornet, of als u de tekst te schrijven die rechtstreeks op de zak.
 2. Voor de aankleding van deze creatieve uitnodiging voor inschrijving is kleine stickers te bieden, die gelijmd onregelmatig zijn verdeeld over de zak. Als alternatief voor stickers, kunt u knip foto's uit de reclame van schoolbenodigdheden en stick of de bovenrand van wit papier taart plafond.
 3. Met glitter lijm en metalen pennen zijn eenvoudig slijpen, schilderen bogen en andere patronen die Spice up uw uitnodiging en breng schitteren.
 4. Versier de rand van de cornet met een stevig gebonden gift lint met strik of kleurrijke koorden.
 5. Voor het versturen van een brief uitnodigend moet worden afgevlakt. Neem aan de andere kant de kleine Schultüten persoonlijk in de brievenbussen, plaats dan een paar snoepjes of bonbons verpakt in het - een kleine gag op schoolbezoek, de kluis naar beneden gaat goed met uw kennissen.

Tags: Vrije tijd, Ambachten, viering, uitnodiging, kaart, inschrijving

Gerelateerde Artikelen aan De uitnodiging voor schoolbezoek zelf maken - hoe het werkt creatief

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden