May 31

TV van gisteren, vandaag is zeer interessant voor veel mensen, want het roept veel herinneringen van een vervlogen tijdperk.


De televisie gisteren - interessante informatie over de populaire tv-shows van de jaren '60 en '70


Meer informatie over tv-klassieker!TV toen en nu

Vandaag de dag zijn er talloze tv-shows op de Duitse televisie of game shows.

  • Aangezien het programma aanbod was significant lager voor vier of vijf decennia, de voormalige programma waren beduidend beter in het geheugen dan de huidige.
  • Veel mensen volgen het programma zeker nog een concept, maar ze waren het begin van een grote verdeeldheid in de Duitse televisie.

TV toont gisteren

  • De internationale quiz "Men zal winnen" is ongetwijfeld een van de meest bekende programma, dat liep van de jaren '60 tot de jaren '80. Kandidaten uit acht landen streden deze tv-show tegen elkaar. Zeer kenmerkend voor deze missie was ongetwijfeld Hans Joachim Kulenkampff die deze missie zijn persoonlijke stempel gemist. Aan het tarief onderwerpen voor de kandidaten richtte zich vooral op historische gebeurtenissen en persoonlijkheden, die diende als inleidende films voor de volgende rentevaste periode.
  • De geproduceerde van 1969 tonen "Doe een wens" bedacht de TV deze tijd. Het werd tijd-gevoelige kwesties van die tijd. Hiervoor waren drie families uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland over meerdere rondes van de tijd tegen elkaar. Programma onderwerpen die het milieu, of typisch voor die tijd generatiekloof.
  • In de jaren zeventig waren er vele tv-shows op de Duitse televisie. In 1970, de show "Drie keer negen", die "De grote prijs was" een missie van Fernsehlotterie gunste van die "actie probleem kind" van de directe voorloper van de beroemde missie werd gelanceerd. In deze show was er een tarief voorstelling.
  • En niet te vergeten natuurlijk de legendarische spelshow "Dalli Dalli- ', die ook begon in 1970 en maar liefst 16 jaar op rij. In dit Begriffeerraten kwam het vooral aan de tijd.
  • Een van de meest populaire spelprogramma's was ongetwijfeld de show "On karnen", die ook van invloed op de televisie gisteren. In deze missie, de kandidaten moesten zoveel mogelijk van de band op een verleden hen lopen voorwerpen herinneren. Deze waren voor de overeenkomstige winst, die mochten nemen de succesvolle gissen naar huis met de kandidaten.

Natuurlijk, deze programma's zijn slechts enkele voorbeelden. Maar in tegenstelling tot de wereld van vandaag met zijn vele tv-shows waren de uitzendingen van gisteren en aan de instellingen die de geschiedenis van de televisie gevormd op dat moment.

Tags: Vrije tijd, televisie, 70s, 60s

Gerelateerde Artikelen aan De televisie gisteren - interessante informatie over de populaire tv-shows van de jaren '60 en '70

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden