May 30

Oorsprong van de taal is, na de Franse geleerde Rousseau, een zuivere gedachte constructie. Hij gaat uit van een natuurlijke staat van de mens, die races met de ontwikkeling van vastgoed en passies had behoefte aan taal.


De oorsprong van de taal om Rousseau


De hartstochten zijn degenen die volgens Rousseau leidde de ontwikkeling van gesproken talen.Welke taal bedoeld voor Rousseau

Jean-Jacques Rousseau was een Franse geleerde van de 18e eeuw. Hij werkte als een naturalist en filosoof, als schrijver en componist. Hij was een belangrijke factor van de Franse Revolutie. Rousseau ook behandeld met taal.

 • Voor Rousseau taal betekent "mens". De mens bepaalt de taal die hem onderscheidt van de dieren.
 • Rousseau gaat uit van een onschuldige natuurlijke staat van de mens, die hij langzaam vervreemd. Prive-eigendom, ongelijkheid, ijdelheid en staatsopbouw zijn voor hem onder de factoren die het kwaad in de mens opgeroepen.

Met deze factoren is de taal kwam als een noodzakelijk communicatiemiddel. De oorspronkelijke motivatie van de mensen om een taal die Rousseau beschrijft in de "ontwikkeling Essai sur l'origine des Langues ".

De natuurlijke toestand van de mens

Rousseau ontwikkelde een mentale constructie over de zogenaamde natuurlijke staat van de mens. In de natuurlijke toestand van de mens was, voordat hij werd gevormd uit het begin van de beschaving. Hij nam de man van zijn tijd, en verminderde hem om alle aspecten, die hij toegeschreven aan de beschaving:

 • De mens is door Rousseau in de toestand van de natuur een eenling die samen komen om te fokken met andere mensen.
 • Er was bezittingen. Afgunst en hebzucht, niet bestond. Dus dat alle mensen gelijk, afgezien van inherente fysiologische verschillen waren.
 • Er waren geen Staten noch een bindende wetgeving. De man leefde volgens de wetten van de natuur.
 • Er was geen bindende moraal. Ieder volgens zijn eigen zelfbehoud en voor een natuurlijke compassie vermogen.

Rousseau ontworpen met zijn natuurlijke staat, een vreedzaam samenleven van de mensen die, hoewel hij niet uitsluit geweld. Taal niet was uitgevonden in deze tijd, mensen gecommuniceerd met gebaren en geluiden van dieren.

Rousseau's theorie van de oorsprong van de taal

Als je Roussaus oorsprong van de taal te volgen, uit te gaan van deze natuurlijke staat van de mens.

 • Om mensen in hun natuurlijke staat rijke door Rousseau een non-verbale taal, een taal die werkt op gebaren en gezichtsuitdrukkingen. Zij was voldoende voor onmiddellijke behoeften.
 • Als survival is beveiligd door gebaren, waarom dan de ontwikkeling van de gesproken taal? Rousseau's theorie van de oorsprong van de fonetische taal, de hartstochten. Liefde, haat, mededogen mensen samen te brengen en vragen om een ​​meer diepgaande communicatie.
 • De oorsprong van de taal was, volgens de Franse geleerde in emotioneel gekleurde klinkt als zuchten en kreten. Deze langzaam gedifferentieerd om lettergrepen en woorden. De taal is emotioneel en maakt gebruik van metaforen, het is minder logisch en rationeel om te communiceren via gebarentaal en gezichtsuitdrukkingen. Rousseau verwijst naar de taal van de eerste mensen als een "taal van dichters". Precisie, logica en grammatica van de harmonie in het belang van geluiden waren verwaarloosd.
 • Rousseau van mening dat niveaus vroege taalgebruik veel synoniemen. Pas later heeft de woordenschat hebben verenigd en de taal verduidelijkt. Voor de uitvinding van het schrift was een belangrijke factor.
 • Het tijdschrift veranderde de aanvankelijk emotionele en beeldtaal dramatisch. Je moet de taal vast te leggen, maar veroorzaakte hun verandering. Het schrijven is feitelijk, nauwkeurig en logisch. De gesproken taal gelijkvormig aan het en nam deze eigenschappen.
 • Je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe Rousseau de verschillende talen ontstonden. De geleerde neemt verschillende klimatologische omstandigheden als een factor. In de zuidelijke landen vereiste de voorwaarden minder urgente een fusie van de mensen, omdat iedereen kon overleven op hun eigen. Op sociale plaatsen als kroegen of putten die mensen kwamen samen en ontwikkelde een relatie van passies taal.
 • In de noordelijke landen, de mensen toegetreden als gevolg van de moeilijke levensomstandigheden eerder samen aan gemeenschappen. Ze hadden geen tijd en geen mogelijkheid om een ​​taal te ontwikkelen. Later, het naast elkaar bestaan ​​van complexe en taal werd gehouden in het noordelijke stroomgebied. Ze werd niet beïnvloed door de passie en schoonheid, maar sober, praktisch, ruw en nauwkeurig gearticuleerd, omdat zij dienden andere behoeften dan de taal die in het zuiden.

Rousseau zag in de taal een symptoom van de evolutie van de mens. Zij brachten met hen groot als het vermogen om te betuigen aan dichte, mededogen en liefde. Tegelijkertijd zagen de geleerden de oorsprong van taal in een verschuiving van de pure, onschuldige natuurlijke staat van de mens - twee kanten van dezelfde medaille.

Tags: taal, cultuur, mensen

Gerelateerde Artikelen aan De oorsprong van de taal om Rousseau

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden