May 30

Een paar rustige momenten samen, een romantisch diner, candle - wat er ontbreekt hier? De juiste muziek! De mooiste liedjes voor gelukkige paren zijn degenen die gaan over de liefde. Maar de keuze is breed.


De mooiste liedjes voor saamhorigheid


Liefde is niet alleen door de maag, de juiste muziek maakt je hart sneller kloppen.Een van de mooiste liedjes van Elvis

"Je bent altijd in mijn gedachten" Elvis zingt met zijn onvergelijkbaar timbre in een van zijn meest bekende nummers. De liefde lied gaat over een man die zich verontschuldigt dat hij daar zou kunnen zijn voor zijn vrouw niet altijd. Maar hij draagt ​​altijd in zijn hart. Gerucht in deze teksten Elvis zijn ware gevoelens voor Priscilla beschreven. Maar vervoerd dit lied als geen ander, de sterke genegenheid van een man voor zijn vrouw. Perfect voor een romantische avond.

Het kan soms verdrietig zijn

"Niets te vergelijken met jou" is een van de mooiste, maar ook meest trieste love songs ooit geschreven. Sinéad O'Connor zingt over een vroegere relatie. Hij verliet haar, maar ze hunkert dag na dag voor hem. Ook voor gelukkige paren maken dit nummer een melancholische maar romantische sfeer. De unieke zangeres zingt zo overtuigend van haar liefde, dat er speculaties dat de tranen in haar muziek video zijn geweest was echt.

Liefde in de jaren '80 met de Buitenlanders

Zeer sterke gevoelens zong het Buitenlanders 1984 in hun power ballad "Ik wil weten wat liefde is." "Ik wil dat je me te laten zien ', vraagt ​​de hoofdpersoon viel zijn geliefde. Precies de juiste lijn voor koppels om geleidelijk dichterbij te komen. Beste kaarslicht en gezellige sfeer.

Het is niet altijd goed

Met de ietwat ontgoocheld laatste regel "Niemand houdt van No One" Chris Isaak besluit zijn unieke ballad "Wicked Game". De minnaar verdedigt zich wanhopig tegen verliefdheid, maar kan niets doen. Uiteindelijk is de liefde blijft onbeantwoorde goed. Maar Chris Isaak zingt zo vol van het gevoel dat zelfs regisseur David Lynch niet in deze liefdeslied over en kon gebruikt een instrumentale versie van zijn film "Wild at Heart".

De absolute Evergreen

Absoluut onverwoestbaar en gewoon tijdloos: "Stand by me" door dateert Ben E. King uit 1961 en wordt geherinterpreteerd door andere kunstenaars, is nog steeds één. Koning zingt zijn grote liefde die voor altijd zal duren, wat er ook gebeurt. Voor fans van rhythm and blues en ouder evergreens, is dit liefdeslied sterk aanbevolen.

Love Songs van vandaag

Natuurlijk onder het huidige nummer nog steeds grote liefde songs die behoren tot de mooiste. Een voorbeeld is "You Found Me 'van The Fray. Deze bewegende titels vonden hun weg naar de tv-serie 'Grey's Anatomy' en is er gebruikt om een ​​aangrijpende scène onderstrepen. Het gaat over een relatie beëindigd. Ze liet hem. Vol hoop dat hij wacht elke dag op de telefoon, maar ze niet noemen. Tot slot keert ze, maar het is bijna te laat. Gewoon romantisch!

Waarom men wanneer je het allemaal kunt hebben

Er zijn veel liedjes die gaan over de liefde. Laat je 's avonds niet storen samen met het feit dat u herhaaldelijk uitvoeren van de cd-speler te halen uit de volgende liefdeslied op het volgende album. Sommige kunstenaars hebben herhaaldelijk gezongen het thema van de liefde ook voor alle albums. Bijvoorbeeld, Elvis op zijn album 'Are You Lonesome Tonight? " of Whitney Houston op haar compilatie "Love, Whitney". Zeer geschikt zijn ook gevarieerde collecties van love songs van verschillende kunstenaars, vooral de soft rock-cd's of als "The Ultimate Grafiek Show - Love Songs '.

Tags: muziek, partnership, liefde, romantisch, teksten, liefdesliedjes

Gerelateerde Artikelen aan De mooiste liedjes voor saamhorigheid

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden