May 31

Alleen vrouwen zijn bitchy? Vrouwen die een mannelijke teef als partners, in tegenspraak met dit stereotype heftig. Wat moet je doen als je vriend of man als een diva keer specificeert voorbeeldige gedrag op de dag, klik dan hier.


De mannelijke teef - helpt in moeilijke mannen


Male Bitches zijn vaak zeer gevoelig. © Tanja_Lidke / PixelioEen mannelijke teef is niet zo zeldzaam als je zou denken. Men kan zeker zet een diva-verklarende, whimsy gedrag op de dag en dit zal een negatieve relatie met uw partner beïnvloeden. Wie gedraagt ​​zich meestal probeert om aandacht te krijgen. Als u ook last hebben van uitbraken van bitchy partner, kunnen de volgende tips helpen om te leren hoe goed reageren.

Om goed te reageren op een mannelijke teef

 • Probeer eerst uit te vinden wanneer en waarom uw partner gedraagt ​​zich als een mannelijke teef: hij lijdt misschien onder een laag zelfvertrouwen, of als hij ontevreden is over zichzelf en zijn leven? Vaak zijn de redenen waarom mensen zich gedragen ten opzichte van anderen onevenwichtig en grillig.
 • Observeer eens weten hoe de ouders van uw partner deal met je zoon. Vaak is ook een inconsistente opleiding de reden waarom mannen de neiging om later te gedragen als een mannelijke teef.
 • Als je denkt dat je hebt bedacht waarom uw partner zich gedraagt ​​in bepaalde situaties, hatelijk, dus je moet voorzichtig met hem spreken over het.
 • Proberen uit te leggen om hem op een vriendelijke, maar stevige toon, dat zijn gedrag van invloed op uw relatie. Misschien is uw partner is niet helemaal duidelijk hoeveel hij je pijn en staat onder stress.
  Vraag je vriend of hij zijn gedrag kan verklaren. Misschien zal hij dezelfde redenen die u zou kunnen hebben geraden geven.
 • Let goed op de reactie van je vriend. Als hij opduikt berouwvol en is bereid om te werken aan zijn uiterlijk aan u, dus er is zeker hoop voor je relatie. Moeilijk, maar het is, als je partner weigert te gedragen bitchy.
 • Zorg ervoor dat uw partner zal luisteren naar uw zorgen en neemt ze serieus. De enige manier om dat te bereiken verandert aan de stressvolle situatie voor jullie beiden iets.

Help je partner te veranderen

Als u en uw partner zijn beiden bereid zijn om te werken aan je relatie, zodat ze geldig zijn gebleven, zodat u veel om uw partner om zich te ontdoen van zijn imago als een mannelijke teef kan doen.

 • Verzeker je partner altijd, dat je van hem houdt en dat je hem accepteren zoals hij is. Dit zal zijn zelfvertrouwen te versterken en helpt dat hij zich beter voelt en evenwichtiger.
 • Instrueer uw partner mogelijk vriendelijke toen hij dreigt terug in zijn oude "teef rol" vallen. Maar probeer dit te doen zonder verwijt. Blijf objectief, anders voelt hij zich snel aangevallen en argumenten niet langer toegankelijk.
 • Versterk uw partner in het dagelijks leven weer door hem te prijzen en neemt zijn zorgen en behoeften serieus. Mannen zijn net zo gevoelig als vrouwen vaak uiteindelijk.
 • Probeer de tijd samen te genieten, maar nog steeds om hun onafhankelijkheid te behouden. Ondersteuning van uw partner te vinden een hobby die hem vult. De kans dat hij zo tevreden en evenwichtig is, is geweldig.
 • Bovendien, het is nooit verkeerd als je suggereren je vriend om professionele hulp te zoeken. Bij deze stap, kunt u echter op geen enkele wijze aan hem over te halen, hij moet het initiatief nemen.

Als u deze instructies te volgen, heb je een goede kans dat uw partner niet langer gedraagt ​​zich als een mannelijke teef en je relatie verbetert.

Tags: man, partnership, relatie, gedrag

Gerelateerde Artikelen aan De mannelijke teef - helpt in moeilijke mannen

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden