May 30

Je bent een muzikant en wilt een dikke stapel aantekeningen van monsters en optredens sjouwen? Dan kunt u uw iPad gebruiken als een muziekstandaard. Hiervoor hoef je niet eens een extra licht nodig.


De iPad gebruik als een lessenaar - dus het zal werken


Met de iPad, heb je altijd alle noten hier.Zelfs hele orkest overgeschakeld naar de digitale muziek staan ​​en gebruiken tabletten om de noten te lezen. Daardoor veel geld en papier worden bespaard. Vrij gemakkelijk, kunt u als muzikant maken de overstap naar het digitale tijdperk.

Om uw iPad voor uw notities gebruiken

  1. Eerst moet u om te beslissen over een notities app voor uw iPad dergelijke. B. piaScore of ForScore . Natuurlijk kunt u de normale PDF-viewer te gebruiken, maar speciale touch apps bieden meestal extra functies zoals annotaties, metronoom, tuner, etc.
  2. Nu digitaliseren u de noten die u wilt gebruiken. Scannen naar uw notities. Gewoonlijk volstaat hier te scannen in grijswaarden om de resulterende bestandsgrootte te minimaliseren. Heeft u Photoshop, kunt u de Scan gebruiken om verder te bewerken voordat u het omzetten in PDF-bestanden.
  3. In de toekomst, je koopt je cijfers zou zelfs direct als PDF-bestanden, de juiste provider kan overal worden gevonden op het internet. Als u gebruik maakt van een muziek schrijven programma, kunt u ook het genereren van PDF-bestanden van het.
  4. De afgewerkte PDF-bestanden die u nodig hebt om te importeren alleen via iTunes in de app die u gebruikt, en al heb je de noten op de beschikbare iPad.
  5. U kunt op een lessenaar gezet of koop een speciale iPad-houder, die bijvoorbeeld kan worden gemonteerd. Als op een microfoonstandaard, de iPad nu eenvoudig.
  6. U kunt de iPad verticaal te gebruiken en weer te geven een blad van de muziek. Als het kleiner kan zijn, u overschakelen naar landscape-modus en kan twee vellen kant te zien aan zij.

Voor meer tips over het gebruik van de digitale muziek stand

  • Merk op dat de opmerkingen die zijn gemaakt in de toelichting apps zijn app-specifieke en kan niet worden opgeslagen in het PDF-bestand. U kunt naar een andere app dit dus niet gemakkelijk.
  • Als u uw handen vol het afspelen van muziek op de pagina's? Probeer dan bij piaScore z. B. de optische modus Bladeren. Hier kunt u gemakkelijk draaien de pagina's met een beweging van je hoofd, dankzij de iPad camera. Dat werkt heel goed, zelfs als je anders niet bewegen je hoofd dobberen naar links en naar rechts. Je moet niet terug te gaan te ver naar het hoofd van de bladeren, omdat dit kan worden geïnterpreteerd als een beweging in de andere richting.
  • Of je kan een voetpedaal voor. B. de AirTurn die aangesloten kan worden via Bluetooth met uw iPad te gebruiken. Dan kunt u uw voeten gebruiken om te scrollen.

Je kunt zien dat de iPad is zeer geschikt als een muziek rest van de 21e eeuw. Het bespaart ook ruimte in vergelijking met traditionele bladmuziek.

Tags: software, muziek, Hardware, iPad, notities

Gerelateerde Artikelen aan De iPad gebruik als een lessenaar - dus het zal werken

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden