May 31

Een platte buik ziet er altijd goed en zelfs beter, dan zou hij eruit als hij vol spieren waren. Om dit te bereiken, moet je niet eens naar de sportschool, want er zijn tal van oefeningen voor thuis om zijn buik weg te komen.


De buik is verdwenen?  - Drie oefeningen voor thuis


Met oefeningen voor thuis buik gaat weg.Het verkrijgen van de buik weg

  • Voordat u begint de oefeningen thuis om zich te ontdoen van de buik, moet u zich ervan bewust dat de maag alleen zal voor altijd verdwijnen wanneer u ophalen op hetzelfde moment. U moet de vetverbranding proces in uw lichaam te stimuleren, zodat de maag daadwerkelijk kan voorgoed verdwijnen.
  • Er zijn drie effectieve oefeningen voor thuis, moet je elke dag uit te voeren, indien mogelijk. Deze oefeningen zijn echt niet moeilijk en vereisen slechts een kleine hoeveelheid van de tijd.

Oefeningen voor de dagelijkse training

  • Sit-ups: Deze beroemde oefening voor thuis kan dus verwerven zulk een hoge populariteit, omdat het echt werkt: Ga liggen met je rug plat op de vloer en ondersteunen je armen aan uw zijde naast je hoofd. Als alternatief kan je hun armen over elkaar achter zijn hoofd. Ga nu zoveel mogelijk het bovenlichaam omhoog. Je zult vaker zie je deze oefening uit te voeren, hoe hoger je komt met je romp. Als u tot het bovenlichaam, dan moet je de spanning voor een paar seconden vast te houden en ga dan pas weer terug. Zorg ervoor dat bij deze oefening die de kracht niet afkomstig is van het hoofd of de nek, maar uit de buik.
  • Om de buik weg te komen, er is een nuttige oefening voor thuis voor lagere abs: Ga liggen op zijn rug, zijn armen zijwaarts langs het lichaam af en ga nu met het bovenlichaam zo ver omhoog totdat de schouders zijn in de lucht. Nu heb je om de beurt elk een knie naar je borst, het bijhouden van dat been een paar seconden en weer laat het dan. Nu de andere knie komt uit.
  • Deze twee oefeningen kunnen worden aangevuld met een eenvoudige oefening die je zelfs kunt uitvoeren op kantoor of tijdens het kijken naar TV: Draai de buik gedurende minstens 15 seconden en laat het dan weer los. Als je zit, kunt u uw benen te tillen en te houden voor een paar seconden. Deze oefening is perfect voor degenen die geen tijd hebben voor de bovenstaande oefeningen.

Al deze oefeningen moeten worden herhaald ongeveer 12 tot 14 keer.

Tags: sport, oefeningen, opleiding, Fitness, buik, binnen

Gerelateerde Artikelen aan De buik is verdwenen? - Drie oefeningen voor thuis

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden