May 30

Een Darmprolaps is een ziekte waarmee moet men geen grapjes. In de meeste gevallen kan het nodig zijn een arts om te kijken naar de ziekte en beslissen wat te doen. Maar de leek kan zich afvragen wat ik te maken met.


Darmprolaps - Ontdek meer


Glijdt een stuk darm uit de anus, heet het een Darmprolaps.Een verzakking is veel in de tussenwervelschijf gebied dat het bestaat, maar ook in andere gebieden van het lichaam. Nog voordat de darm is niet beschermd en dit kan grote problemen veroorzaken Darmprolaps. Vaak is de persoon niet komen rond bezoek van een arts, en soms een operatie nodig is.

Dit is een Darmprolaps

 • Vanuit Darmprolaps of rectale prolaps is de toespraak bij de intestinale mucosa uitsteekt vanaf de anus. De intestinale mucosa kan voelen als men raakt de anus.
 • Kan gebeuren wanneer de spieren rond de bekkenbodem en de anus te zwak. Vooral vrouwen die bevallen meer kinderen gegeven worden beïnvloed, omdat in dit geval de spier verzwakt.
 • Sterke persen of zwaar tillen kan er ook voor zorgen dat er een Darmprolaps, en moet daarom worden vermeden indien mogelijk.
 • Vaak zijn de getroffenen hebben een fecale incontinentie. Dat wil zeggen, de sfincter al zo verzwakt dat de stoelgang niet meer kan worden tegengehouden.
 • Naast fecale incontinentie optreden een jeuk in het anale gebied en een slijm en bloed evacuatie. Dit laatste treedt op wanneer het slijmvlies van de ingewanden is erg geïrriteerd.
 • Zelfs een aambei behandeling kan nadien leiden tot een Darmprolaps, maar dat gebeurt zelden.

Dus de Darmprolaps worden behandeld

 • In sommige gevallen kan de darm weer vanzelf weer glijden in de anus. Alleen doet hij niet op de lange termijn en zal glijden.
 • Een arts zal de darm met de vingers en mogelijk scannen naar een kopie van de Rector maken. Hij zal controleren met vrouwen over hoeveel zwangerschappen en leveringen moest de persoon doormaakt.
 • Als de spier is niet te zwak is, zal de arts adviseren een bekkenbodem oefeningen om de spieren weer te versterken. Vaak dat is genoeg.
 • Een dieet rijk aan vezels en fruit is aan te bevelen, omdat de stoelgang blijft zeer zacht toen. Voor harde stoelgang moeten worden vermeden omdat dan sterk moet worden ingedrukt en het toilet.
 • Indien niets helpt, is er de mogelijkheid de bekkenbodem draai aan een operatie en de darmen bewegen in een betere positie. Deze interventie zeer goede resultaten altijd bereikt.

Een Darmprolaps moet gênant iedereen. Voor een proctologist een veel geziene probleem dat meestal met succes kan worden behandeld.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Darmprolaps - Ontdek meer

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden