June 1

Dementie en de juiste behandeling van mensen met dementie is een probleem in onze samenleving steeds. Het treft vooral ouderen en daardoor hun familieleden. In onze prestatiegerichte maatschappij, hebben we de neiging om te reageren met ongeduld en onbegrip wanneer iemand bij ons gewoon niet werken zoals we verwachten.


Correcte afhandeling van dementie - dat moeten er rekening mee de


Te komen in de omgang met mensen met dementie blijven.Wat je nodig hebt:

 • Sereniteit
 • Empathie
 • Humor

Basis voor de correcte afhandeling van mensen die lijden aan dementie

 1. Veel rust is nuttig. De zieke persoon lijdt prille begin onder zijn vergeetachtigheid. Hem ook voortdurend op gewezen nutteloos, maar versterkt de symptomen en onrustig de getroffenen.
 2. Probeer de humor van de situatie die kunnen voortvloeien uit de verwarring en lachen over het te zien. NB: Dit is niet "lachen" betekende.
 3. Indien, schoenen voor reiniging in de vaatwasmachine te worden gegeven, bijvoorbeeld, de schoenen verlenen gemakkelijk weer.
 4. Een reactie van uw kant, zoals: "Oh, wat een geweldig idee", kunnen ontspannen de situatie.
 5. Flexibel blijven in gesprek met mensen met dementie. Het gaat niet over het feit dat recht. Het gesprek wordt ook steeds minder van kennisoverdracht, maar "slechts" voor entertainment. Vriendelijk en humoristische kleine praten, die verwijst naar het verleden, of op de voorkeuren, hier is het ding.
 6. Omdat mensen met dementie wonen steeds meer op de pure emotionele niveau en het intellect daalt steeds meer, die van de intellectuele functies voor het gedrag.
 7. Zijn de emoties van de mensen meestal positieve, de behandeling is zeer aangenaam.
 8. Zijn de emoties nogal negatief, wordt u geconfronteerd met agressie. Blijf kalm, ga niet op een. Op korte termijn, kan fysieke afstand helpen.

Ontmoet mensen met dementie in een vergevorderd stadium recht

 1. Een uitgebreide discussie is nauwelijks mogelijk. Als je het lijden aan dementie te vermaken, u hem helpen om de zin af zoals het gepland was.
 2. Voorbeeld: "deur". Is het woord als de persoon al weet niet wat hij wilde zeggen.
 3. Probeer te begrijpen wat er zou kunnen worden bedoeld. Hier: De deur moet worden geopend.
 4. Nu verlaat de set en je zal een tevreden blik en misschien een glimlach oogsten.
 5. Als u de mogelijkheid om dieren te houden, heb je een grote steun voor het gesprek. Honden en katten zijn hier bijzonder geschikt.

Natuurlijk kan dit alleen maar een kort overzicht en instructies, die het leven gemakkelijker en het omgaan met mensen met dementie moet maken. Voor meer informatie, neem ouderenpsychiatrie en begeleiding centra bij het Duitse Alzheimer Society.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, mensen, ouderen, dementie, saamhorigheid, de ziekte van Alzheimer

Gerelateerde Artikelen aan Correcte afhandeling van dementie - dat moeten er rekening mee de

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden