June 1

Je hebt te maken met eelt op de voeten, maar willen niet voortdurend nemen een professionele pedicure conclusie? Dan kunt u heel eenvoudig zelf te helpen en eenvoudig te produceren hoornvlies Soft zelf.


Cornea verzachtende zelf - dus slaagt's


Vooral benadrukt voeten vaak cornea.Cornea - lelijk en onaangenaam

Niet alleen degenen die lijden aan psoriasis, moet regelmatig kampen met lelijke eelt op de voeten. De verdikte huid vormt gewoonlijk in het gebied van de baal en de hiel. Vooral de laatste is duidelijk zichtbaar in sandalen en biedt niet alleen prachtig gezicht, omdat het hoornvlies is meestal iets gelig en zeer ruw, zodat de voeten gewoon niet kijken bijzonder goed onderhouden. Met een professionele pedicure wordt de cornea verzacht en verwijderd, die zeer effectief, maar in zwaar belaste voet (bijvoorbeeld door permanente werk) gemakkelijk gaan in het geld. Daarom is het een goed idee, hoornvlies Soft eenvoudig met behulp van zichzelf te maken van huismiddeltjes.

Om het hoornvlies Soft zelf maken

  • Als natuurlijke cornea Soft, die ook wordt gebruikt door mensen met psoriasis wordt commercieel appelazijn beschouwd. Wrijf uw voeten gemakkelijk, zodat een - het hoornvlies geleidelijk zachter.
  • Als je niet van de geur van appelazijn, die door de manier waarop veel mensen als dit, kunt u ook gewoon aspirine tabletten oplossen in warm water en gebruik de resulterende zo-ASS vloeistof. In een kom voor voetbad voeren beste 2-3 tabletten.
  • Als u een zeer gevoelige voeten, het doet echter ook een voetenbad met een aangename, zachte woorden zoals Mountain Pine. Dergelijke additieven je krijgt heel goedkoop bij de drogist en het is heel gemakkelijk om een ​​hoornvlies Soft te maken, zodat zichzelf.

U ziet: Er zijn verschillende manieren om professionele hoornvlies soepeler te vervangen. Nadat je klaar bent met je eigen zelfgemaakte voetenbad, gebruik dan een puimsteen best om effectief abzurubbeln het hoornvlies. Vergeet dan niet het afromen!

Tags: Schoonheid, voeten, pedicure, maak jezelf

Gerelateerde Artikelen aan Cornea verzachtende zelf - dus slaagt's

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden