May 31

Yoga is niet alleen ideaal om stress te verlichten. Het is ook ideaal als een training voor een sterke buik. De kern spieren, waardoor de spieren van de buik, bekkenbodem en back een rechte houding. Hier ontbreekt is de spanning, rugpijn en houding problemen optreden.


Core Stability door middel van yoga - oefeningen voor een stabiele midsection


In yoga, train je de spieren van de buik.Wat je nodig hebt:

 • Yoga mat

Versterken van de buik met de juiste asana's

Voordat u begint met het versterken van buik, is het zinvol om op te warmen een beetje en afstemmen op de training. De geclaimde in de opleiding van het lichaam stabiliteit spieren worden geactiveerd en vestigt de aandacht op dit deel van het lichaam.

 1. Om af te stemmen op de yoga opleiding, de kat en koe-positie is ideaal voor de warming-up. Deze start op handen en voeten, de knieën doen onder de heup, zette zijn handen onder de schouders.
 2. Nu, adem door je neus, terwijl je je rug te strekken en houd het oog omhoog. De rug is recht, de borstkas wordt geopend en de buikspieren worden uitgerekt.
 3. Met de inspiratie komt u in de tegenovergestelde positie, terug te draaien en trek je kin naar je borst. Druk op de wervelkolom nu omhoog door en roll terug als round mogelijk.
 4. Herhaal deze opeenvolging van bewegingen een paar keer totdat aangenaam licht gevoel van de rug en buikspieren.

Om een ​​rechte houding te trainen

De meest effectieve oefening voor een stabiele buik is de plank positie. Hier zijn alle spieren die verantwoordelijk zijn voor het lichaam stabiliteit, beweerde. Je begint vanuit de positie van Neerwaartse Facing Dog.

 1. Met inspiratie strek het bovenlichaam parallel aan de grond en het opzetten van je handen, zodat ze onder de schouders. De vingers zijn verspreid en de polsen minimale naar binnen gedraaid. Zorg ervoor dat je ellebogen blijven los en niet overbelast worden.
 2. Verleng de knieën, de voeten op de tenen en gespannen je billen, de achterkant is zo recht mogelijk, is het stuitbeen verhuisd. De schouders blijven los en ontspannen, schouderbladen trekken achter elkaar op de rug.
 3. Duw nu zelf de hielen in de lengte, de apex in de tegengestelde richting. Houd de spanning door het hele lichaam en adem gelijkmatiger.

Deze spanning kunt u nu houdt tussen de 30 seconden en één minuut en elke en installeren op uw yoga oefeningen in tussen weer.

De brug voor geavanceerde

Als u al aan yoga voor enige tijd, dan kun je heel effectief activeren de buik met de boot houding. Als u niet zo ervaren, dan is de precursors in buikligging wordt aangeraden omdat het hele schip een zekere spanning nodig om te voorkomen overbelasting van de rug.

 1. Begin zit op de mat, maken successie benen op de voeten op de grond, zijn handen bereiken in de holte van de knie.
 2. Strek je ruggengraat lang en open de borst, is de kin iets ingetrokken, de nek is recht.
 3. Shift langzaam naar achteren tot langzaam los te maken van het gewicht van de voeten van de grond. Let op: de achterkant overblijfselen zijn gewoon de oefening!
 4. Strek langzaam de benen tot ze wijzen recht omhoog. De voeten zijn angezogen.Die handen ontbinden van de knie en de armen gestrekt met de handpalmen naar boven in de richting van de voeten

Houd deze positie een paar ademhalingen en voelen hoe het lichaam centrum wordt versterkt.

Tags: sport, Yoga, stretching, lichaam spanning

Gerelateerde Artikelen aan Core Stability door middel van yoga - oefeningen voor een stabiele midsection

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden