May 30

Als u wilt dat uw hond te trainen een moeilijke oefening, dan moet je kip harten koken en gebruik het specifiek als een jackpot beloning. Er is nauwelijks een viervoetige vrienden, die deze traktatie kan weerstaan.


Cook kip harten en gebruik het als een super-Leckerlie tijdens hondentraining


Beter gebruik van de hond opleiding kip harten als een beloning. © Nadine_Taperla / PixelioWat je nodig hebt:

 • Kippenharten
 • Kookpot
 • Water
 • Mes
 • Schuimspaan

Gebruik kip harten als speciale beloning

Als u wilt dat uw hond iets dat is heel moeilijk voor hem te trainen, moet je iets in zijn hand te hebben, waardoor hij "overtuigd" om deze oefening goed uit te voeren.

 • Een klassiek voorbeeld is de recall in anti jacht training. Als de hond een hert ziet u hem bellen terug en hij daarna ondanks jacht instinct zal tot u komen, heeft hij een grote beloning verdiend. Wees in dit geval ook gul met de gave van kip harten.
 • Maar je kunt ook een reeks van goed uitgevoerde commando's belonen met een jackpot. Dit is aan te raden, bijvoorbeeld als je trainen voor agility of Dogdance. Laat uw hond te kalmeren de kip harten en doe ze in een kom op de vloer. Hij moet niet te nemen, maar. Pas toen hij heeft overgeslagen 5 hindernissen correct of 10 meter slalom is door de benen gepasseerd zonder fouten. Zeg dan "Jackpot" en stuur uw hond aan de kom om te eten.
 • Zo nu en dan kunt u een super traktatie in normale training gebruiken. Voer keer voor een eenvoudige oefening als een "zitplaats", een stukje kip hart. Uw hond zal worden verrast, omdat hij dit niet had verwacht en de komende paar minuten, alle te popelen om mee te doen, omdat hij hoopt dat deze verrassing wordt herhaald.

Kook de harten in een pan

 1. De kip harten kunt u bevroren of rauw bij de slager kopen. Je moet koken voor hondentraining, dan ruiken ze nog meer onweerstaanbaar en kan goed worden gesneden in kleine hapjes.
 2. Vul het hart van rauw of bevroren in een steelpan. Voer vervolgens de hoeveelheid water toegevoegd, dat volledig bedekt.
 3. Nu, zet op het fornuis en laat het water aan de kook met het hart ongeveer 15 minuten. Stel vervolgens van het vuur en laat het hart om gemakkelijk te koelen.
 4. Met een schuimspaan, kunt u vervolgens het hart uit de vloeistof en leg op een snijplank. Voor een traktatie je kunt knippen door het hart van zelfs 1 of 2 keer.
 5. Houd de gekookte vloeistof. U kunt gieten in porties later op de bekleding van de hond of gedroogde groenten voor de Barfen laten weken.

Tags: Voedsel, hond opleiding, kunst, het koken, Jackpot

Gerelateerde Artikelen aan Cook kip harten en gebruik het als een super-Leckerlie tijdens hondentraining

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden