May 31

Bent u misschien ooit geconfronteerd met de vraag, wat er precies is een perfecte leeftijd? Op het eerste gezicht lijkt het heel duidelijk te zijn welke leeftijd moet je hebben om bepaalde dingen wel of niet moet doen. Het wordt moeilijker als de leeftijd bepaling is onder de wettelijke mantel.


Consummate leeftijd - wat betekent


In Pass is de exacte datum van geboorte, waarvan de leeftijd kan worden afgeleid voor kantoren.



Wat betekent het als er een brief die u een voltooide levensjaar moeten presenteren? Deze vraag houdt van te nemen als het gaat om een ​​leeftijdsgebonden wettelijk recht, maar zelfs als u met uw kind in sommige regio's het openbaar vervoer. Op veel van een ticket machine is namelijk dat het kind gratis reizen naar de zoveelste perfecte leeftijd.

Een perfecte jaar

Gezien in het licht van de dag dat ze geboren werd was de eerste verjaardag. Dit vloeit voort uit al het concept van: Birth Day. Omdat het niet zo, u een nieuwe aanpak nodig als het gaat om een ​​perfect leven.

  • Neem terug de dag van je geboorte. Vanaf deze dag bent u in het eerste jaar van het leven. Afgerond, zodat u het eerste jaar van uw 1e verjaardag hebben afgerond. Omdat op deze dag je precies een jaar hebben geleefd.
  • Laten we zeggen dat je zijn gekomen op de wereld 1980/04/10. Dan heb je het eerste jaar op 1981/04/10 afgerond. Dit betekent dat u bijvoorbeeld ten minste 18 jaar oud zijn op de dag van uw 18e verjaardag. Ze komen bijna tot uw 17e verjaardag in 18 jaar.

De leeftijd in andere landen

In China, Korea, Japan, Mongolië en Vietnam, mensen hadden voor een lange tijd een andere Zälweise. Een kind is geboren - en was een jaar oud. Op Chinees Nieuwjaar viering werd een jaar toegevoegd aan dat. Deze datum werd beschouwd als een soort verjaardag.

  • Nu kan het gebeuren dat een kind geboren werd een dag voor het nieuwe jaar - en dus vierden de volgende dag al zijn tweede verjaardag, maar het was slechts 24 uur op de wereld.
  • In Japan werd deze telmethode veranderde in 1902 de westerse systeem, maar mensen die "hun" systeem tot de jaren 1950, toen een nieuwe wet werd aangenomen. Echter, ouderen gebruiken om deze dag de oude telsysteem. Zo een pasgeboren op het Chinese Nieuwjaar, het eerste volledige jaar van de leeftijd achter, ongeacht wanneer het eigenlijk in de wereld kwam.

Tags: Vrije tijd, verjaardag, leeftijd, pasgeboren

Gerelateerde Artikelen aan Consummate leeftijd - wat betekent

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden