May 30

Concrete zelf duurt weinig schade alleen door nattigheid. Als u een water breuk in het huis, kunt u meestal voorkomen dan door een snelle interventie concreet schade.


Concrete schade veroorzaakt door water - EHBO


Plant te drogen voor een water pauze.Mogelijke concrete schade veroorzaakt door vocht

Beton kan weerstaan ​​het eigenlijk best goed als het nat wordt. Toch kan het leiden tot concrete schade. Deze beschadigingen zijn typische gevolgen van het binnendringen van water:

  • De concrete opzuigt als een spons met water. Dit dringt door capillaire en scheuren. Als het gaat om het bevriezen, het water bevriest om ijs. Dit breidt ook en kan opblazen belangrijke stukken uit het beton.
  • Natte beton kan de reden dat er schimmel in het huis later. Het beton zelf is immers bijna niet beschimmeld, maar het kan dan snel plaats sporen en andere materialen met vocht toevoer, de mal.
  • Normaal beton is zeer alkalisch en voorkomt daarmee ijzer en staal roest. Als zouten of zuren te dringen, kan dat betekenen dat hij niet meer van dien aard zijn.

Noodmaatregelen om water te voorkomen

  • Vooral wanneer er een risico dat zouten of zuren dringen in het beton moet proberen om dit te voorkomen. Opruimen, indien mogelijk, de stoffen weg die nog niet zijn opgelost. Wanneer opgeslagen op een betonnen vloer, bijvoorbeeld, zakken zout, niet verder te kijken dan wat er over is van het weg te zetten en spoelen met veel water, dat moet zijn, maar afgeleid. Het spoelwater kan binnendringen in geen geval in het beton, omdat je zo zou verhogen de concrete schade.
  • Overigens is alleen belangrijk dat het beton droogt zo snel mogelijk. Verwijder alles wat vocht bindt. Pomp stilstaand water uit, u kunt bestaande slib te verwijderen. De informatie in de kamer meubels maatregelen, tapijten en wallpapers worden afgezet op de muren. Hoe meer natte materiaal dat u verwijdert, hoe minder behoefte om te verdampen.
  • Nu hebben we te ventileren en vuur tot al het water is verdampt uit het beton. Gespecialiseerde bedrijven hebben verwarmde ventilator die zowel warmte en goede ventilatie. Hoe sneller het water verdampt, hoe beter.

Kijk in de volgende jaren op de roestvlekken op de muren en plafonds. Hier krijg je een professional als je een dergelijk bericht, in het geval van zout wordt waarschijnlijk doorgedrongen tot de stalen liggers.

Tags: Yourself, water, maatregelen ter voorkoming

Gerelateerde Artikelen aan Concrete schade veroorzaakt door water - EHBO

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden