May 30

De laatste jaren hebben touchpads inderdaad uitgegroeid tot een sterke concurrent voor computermuis. Maar het is nog steeds de meest gebruikte invoerapparaat voor computers. Gebruikers kunnen verschillende soorten en types computer muis te gebruiken. De meest voorkomende soorten muizen, optische apparaten. Computers verbonden bedraad of draadloos met een muis. Voor gamers toepassingen, zijn er andere speciale muizen.


Computermuis species - wetenswaardigheden


Vaak in actie - muis met USB-kabel.Naast het toetsenbord, de muis is de belangrijkste invoerapparaat voor de computer. In de begindagen van het toetsenbord van de computer was de grootste aandacht aan deel. De computermuis ervaren zijn surge zal het volledige ontwikkeling van verschillende soorten computer muis werd uitgevoerd in verschillende fasen.

Computermuis - belangrijk invoerapparaat voor computers

  • De muis maakt het gemakkelijker om de computer te gebruiken. Met de invoerinrichting vele opdrachten kan worden gecontroleerd om de PC. Spraakbesturing is niet in staat geweest om de muis, zoals de late jaren 1990 geprofeteerd te vervangen.
  • Het bewegen van de muis over de muismat, wordt de beweging opgenomen en gedigitaliseerd op deze speciale pad. Een interface voorziet in de overdracht aan de computer. Dit zet de gedigitaliseerde bewegingen in opdrachten.
  • Met behulp van een computermuis programma's en functies kunnen worden bediend, verplaatst de cursor op het scherm en de opties om te spelen. De rechter muisknop kunt u selecteren. Bovendien, het scrollen mogelijk.

Computermuis species - gamer, notebook en trackball muizen

  • De meeste muizen werkt visueel met een LED of laser. Deze geven de positie van de muis op de computer. De optische muis is zeer precies en nauwelijks gevoelig voor stof. Ze werkt ook op vrijwel elk oppervlak.
  • Oudere muismodellen hebben een bal die daar doorheen beweegt. De twee assen zijn niet erg nauwkeurig noch hebben zij werken voor enige tijd bijzonder goed. Als een functie-vergrendeling bewijst een nauwelijks vermijdbare stofophoping.
  • Er zijn muizen met een trackball. Deze bal op de bovenkant kan worden gedraaid met de vingers, die pols vermindert. Bovendien kunnen meerdere trays de muiscursor met een speciale computer pen in de pengreep gebruik. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Ze worden gebruikt in het spel Zaal, militaire en overheidscontroles.
  • Types respectieve computermuis kan aan de ene kant (meestal via USB) aangesloten via de kabel. Ten tweede zijn er muizen, draadloos over gebruik van radiotransmissie voor gegevensoverdracht. De USB poort voor aansluiting op een bijbehorende ontvanger.
  • Heel bijzonder muizen daar voor gamers. Ze zijn om snel te reageren in een positie, omdat hoge reactiesnelheden zijn belangrijk bij het spelen. Hoe gevoeliger de gamermuis (in dpi, dots), des te hoger de nauwkeurigheid. Vaak hebben muizen voor gamers Extra toetsen die specifiek spel functies kunnen worden toegewezen.

De grootte van de computermuis verschillend. Zelfs mensen met grote handen zullen de bijbehorende modellen te vinden. Er zijn ook mini-muizen ter grootte van een half pakje sigaretten, ideaal voor kleine handen en mobiel gebruik.

Tags: Computers, Hardware

Gerelateerde Artikelen aan Computermuis species - wetenswaardigheden

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden