May 31

De communie is een zeer feestelijke gebeurtenis. Dit is natuurlijk voorzien van een uitnodigingskaart. Tinker dergelijke Gewoon laten vallen zelf, zoals beschreven in de instructies van de bouw papier.


Communie Tinker een uitnodiging - hoe het werkt met de bouw papier


Uitnodiging Tinker kaarten uit van de bouw papier zelfWat je nodig hebt:

 • De bouw van papier in de gewenste kleur
 • Schaar
 • Pins
 • Sjabloon kelk
 • Gluten

De Heilige Communie

 • Heilige Communie is een feest, gevolgd door een kind erg blij mee. Niet alleen de kinderen zelf zijn formele en het wordt gevierd, maar ook de uitnodiging kaarten kunnen feestelijke worden ontworpen. Daarom is het zinvol, deze sleutelen zelf.
 • Hoe zit het met momenten waarop je deze sleutelen uit de bouw papier? Bouw papier is bruikbaar in vele soorten materiaal voor crafting. Dit is een dik papier, die je kunt kopen in de ambachtelijke winkels. De kleur selectie is enorm. Bouw papier is dus de ideale bord om uitnodigingen sleutelen voor de communie.

Om een ​​uitnodiging sleutelen

 1. De eerste is om te overwegen hoeveel gasten u verwacht en dus hoeveel uitnodigingen je nodig hebt.
 2. Nu zou je ooit denken over de kleur van uw uitnodiging voor de communie. Het is raadzaam om een ​​lichte kleur te nemen, zoals crème kleur of wit. Degenen die kleurrijke verkiest, kan een baby blauw voor meisjes en jongens een fel roze te kiezen.
 3. Als een sjabloon kan een uitnodiging van het bedrijfsleven te dienen om volledig te kunnen meten van de afmetingen. Anders moet de kaart ten minste 20 x 30 cm groot.
 4. In ambachtelijke winkel je de aanschaf van een van de Tonpappe. Hier kan je inderdaad berekenen hoeveel rechthoeken op de kaart te sleutelen in een stuk Tonpappe.
 5. Nu knip de Tonpappe de rechthoeken met de afmetingen 20 x 30 cm.
 6. Respectievelijk buig ze in het centrum, dus een kaart wordt gemaakt, kunt u folden.
 7. De tekst die u kunt aanpassen. De datum van de viering, alsmede de plaats en het tijdstip moeten worden vermeld. Daarnaast moet u uw adres opgeven zodat uw gasten kan worden gevonden.
 8. Aan de voorzijde kunt u z. B. verf een kelk. Of gewoon schrijven het woord 'communio' op de voorkant. Het is ook aan u of u meer kralen of soortgelijke hechten aan Deco op de kaart. Kan hier worden gebruikt, natuurlijk, andere decoratie. De beste houdt de kaart met superlijm.
 9. Een andere suggestie zou zijn om de kaart af te drukken in de printer met het opschrift of voeg andere motieven. Dit is mogelijk met Uhu of ambachtelijke lijm. Men zou hier misschien denken dat een duif, hiervoor kunt u vinden op het internet of op kaarten.

Ik wens u veel succes!

Tags: Ambachten, uitnodigingskaarten, uitnodigingen, ambachtelijke instructies, communie, de bouw van papier

Gerelateerde Artikelen aan Communie Tinker een uitnodiging - hoe het werkt met de bouw papier

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden