May 30
Collageen creëren online - hoe het werkt met uw eigen foto
03:01

 • Maak fotomontage online
 • Maak een collage - creatieve ideeën
 • Superimpose Met PhotoScape beelden - zo g ...
 • Pop Art selbermachen - gratis demo met zachte ...
 • Foto's bewerken online - effecten gratis au ...
 • Wikifeet - hoe het werkt
 • Picasa 3 correct toe te passen
 • Fotobewerking pagina's - Hier is hoe vrij
 • Wijzig de volgorde van de Facebook-foto's in het profiel


Video van Bruno Franke3: 01

Bij het maken van collages kan de vrije loop artistieke ader te geven aan hun creatieve geesten. Heeft u misschien een paar mooie foto's op de computer en u wilt verwerken? Dit is nu gemakkelijk mogelijk online. Hoe werkt het goed werkt, raadpleegt u deze beschrijving.

Meer video's op het onderwerp

 • 01:41

  Foto samen - online slaagt dus
 • 01:09

  Een collage maken op je Mac - zo slaagt's
 • 02:11

  Maak collages zelf - creatieve ideeën


Wie zelf heeft al collages, weet wat een vreugde brengt het sleutelen met het. Nu kunt u een geheel nieuwe ervaring te maken - je kunt collages maken op het internet - ook zonder registratie - met uw eigen foto's en afbeeldingen. Dit werkt heel eenvoudig via een aangewezen online programma. Bent u al nieuwsgierig om te zien hoe je zo'n collageen zelf kan maken? Deze gids is hoe het te doen. Doorlezen elk item zorgvuldig en dan als gespecificeerd. Maar eerst moet de volgende vraag worden verduidelijkt:

Wat helemaal collageen?

 • Het woord "collage" komt van het Franse en het betekent niets anders dan "verzamelingen". Dit heeft betrekking op verzamelingen van beelden in dit geval. Ook in het Engels, het woord "verzamelen" een betekenis - "verzamelen".
 • Wie trekt zo'n beeld verzameling, voegt verschillende foto's of foto's op een basis bij elkaar, zodat een compleet beeld van de afzonderlijke delen wordt gemaakt - het algemene beeld is er geen figuur gevonden, het is alleen belangrijk dat de beelden worden niet simpelweg gewoon op de grond, maar een vereniging of een groepsfoto kan worden gezien.
 • Vermijd bij het maken van deze collectie mogelijk hiaten. Elke foto moet elkaar raken en kan zelfs in elkaar of overlappen liggen. Dit effect is nog meer gewenst.

Maak collages - gebruik maken van een online-programma

 1. Het is de eerste van belang dat u de beelden op uw pc die u wilt gebruiken voor het werk van de kunst te hebben. Als dit niet het geval is, moet u foto's nemen en vervolgens opslaan. Zet de beste foto's op de desktop uit en geef ze een geschikte naam. U vindt de foto's later sneller worden gebruikt.
 2. On " Photovisi "Je kunt online collages maken gratis. Selecteer deze link om direct naar de site. Je hebt nu een mooie blauwe kant op uw scherm. Onmiskenbaar hier - het monster beelden, die de zijkant van het hoofd te versieren.
 3. Rechtsonder, aan de rand van het monster collage is een grote heldere knop onmiskenbaar. Klik op "Klik hier om te starten".
 4. Op de volgende pagina kun je, zoals alleen gemakkelijk kan worden gezien, selecteert u de collage stijl. Door te klikken, bent u direct op de pagina die u bewerken weitergeleitet.Haben besloten om druk op het veld met de favoriete stijl. Door te klikken wordt u direct doorgestuurd naar de bewerken pagina.
 5. U vindt de grote witte doos voor hem te zien. Dit veld zal uw collage later ontstaan. Vlak naast het veld zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Selecteer de knop "achtergrond toevoegen" en een apart pop-up venster.
 6. Op je Zielsuchort, het bureaublad, selecteert u nu een foto die u wilt nemen als achtergrond en bevestig de invoer met de Enter-toets.
 7. Om de toekomst collage vergezeld van foto's, drukt u in de linkerbovenhoek van het beeld "Artikelen toevoegen". Een tabblad wordt uitgeklapt, druk op de "Foto's van uw computer." Ga je gang als in punt nummer. 6
 8. Plaats de foto's door te klikken op "houden" met de linker muisknop ingedrukt en sleep naar de gewenste locatie.
 9. Onder "background" is een andere optie te vinden - "tekst toevoegen". Vul hier een korte tekst. U kunt zelfs kiezen een mooie lettertype. Over de handtekening aan uw foto "tekst naar collage". Het lettertype dat u kunt verplaatsen op therapietrouw. Probeer de andere functies, om uit te vinden wat je het beste bevalt.
 10. Door te klikken, bent u direct op de pagina die u bewerken weitergeleitet.Wählen "Doorgaan" om de collages online te voltooien. Op de volgende knop kunt u uw afbeelding te uploaden naar de PC.

Het maakt niet uit welke foto's je gebruikt - u bent de kunstenaar. Uw creativiteit kent geen grenzen en je kunt net zo makkelijk online collages papier beelden te creëren.

Tags: Internet, online, Computer, foto's, Tinker, kunst, collage

Gerelateerde Artikelen aan Collageen creëren online - hoe het werkt met uw eigen foto

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden