June 1

Cola U kunt ook koffiepoeder om er een ander soort energie drankje te koken, is niet alleen verfrissend, maar ook moe geesten maakt terug te slaan. De "Cola Brasilia" is een van de energie-drankjes, bijvoorbeeld zeer populaire smaken en geserveerd heel gewoon heerlijk gekoeld. De voorbereiding is ook zeer gemakkelijk.


Cola met gemalen koffie - recept


Met Cola en instant koffiepoeder kunt u een energie drankje te bereiden.Ingrediënten:

  • 1 theelepel instant koffie poeder
  • 1 tl suiker
  • 330 ml ijskoude Coca Cola (bijv blik)
  • Ijsblokjes

Meng cola met koffie

  • Als u wilt dat de speciale energie drank te bereiden, moet u weten dat er naast heel veel suiker Cola ook verdere cafeïne is opgenomen. Hierdoor kan ontstaan ​​kleine hoeveelheden tot een concentratie promotie. In grote hoeveelheden, maar u last heeft van slapeloosheid, in plaats van het bestrijden van slechts een lichte vermoeidheid dus.
  • Ook de cafeïne heeft dit effect in de koffie. Bovendien, cafeïne, die is opgenomen in cola en koffie, zorg ervoor dat uw cardiovasculaire systeem sterk wordt beïnvloed door de overmatige consumptie van cafeïne, zodat het gaat om hartkloppingen, vergezeld van een verhoogde hartslag en verhoogde bloeddruk zijn aangesloten ,

Dus als je wilt zo'n drankje te bereiden, dus je moet genieten slechts in kleine hoeveelheden. Kinderen moet je drinkt dus niet bieden, zelfs als er geen alcohol daarin is opgenomen.

Om de Cola Brasilia mengen met koffiepoeder

  1. Om de Cola Brasilia luide recept bereiden, verwijdert u de eerste stap, de oploskoffie poeder uit de verpakking en geef het de hulp van een theelepeltje in het glas.
  2. De volgende stap is om verder te gaan en de suiker in het glas, waar u de cafeïnehoudende energie drankje kunt bereiden. Roer het poeder van de oploskoffie en de suiker daarna.
  3. Nu giet de cola in het glas, zodat de ontbinding van de suiker en oploskoffie poeder daarin.
  4. Voer vervolgens noch tot slot een paar ijsblokjes in het drankje, serveren of genieten van de opbeurende cocktail zelf.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Cola met gemalen koffie - recept

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden