June 1

Een wasdroger bespaart tijd en is vooral zelfs in de kleinste appartementen hebben een kans om eventuele problemen met de was hangende hebben. Maar deze apparaten worden regelmatig schoongemaakt, vooral de vochtsensor.


Clean vochtsensor tumble goed - hoe het werkt


Tegenwoordig is de afgewerkte droger.Wat je nodig hebt:

 • Azijn
 • zachte borstel
 • Spons
 • Drogen doek

Wat vroeger de zon en de wind te hebben gedaan, neemt een wasdroger vandaag. De meeste gebrek aan ruimte in moderne appartementen of kleiner om tijd te besparen wordt steeds vaker in huishoudens droger, zodat de vervelende taak van opknoping en afwachtend elimineert. Een bijzonder voordeel van deze apparaten is het feit dat de was zo pluizig en zacht uit de droger dat je een hoop onderdelen niet eens hoeft te strijken. Om steeds een perfect droogresultaat, het onderhoud van de droger is bijzonder belangrijk. En als de vochtsensor regelmatig wordt schoongemaakt, bespaart u extra kosten voor elektriciteit.

Om droger en vochtsensoren wachten

Als u onzorgvuldig in het onderhoud van uw droger en de vochtsensor zijn, dan is de term wordt aanzienlijk uitgebreid elke drogen Ganges. Dit geld van uw portemonnee, omdat energiekosten een belangrijk deel van elk huishoudbudget.

 • In een condensor van de warmtewisselaar moet worden schoongemaakt. Dit wordt het beste met een vochtige spons, dan moet je goed droog zijn. De warmtewisselaar moeten worden gereinigd ongeveer elke drie maanden.
 • In een geventileerde wasdroger luchtafvoer slang moet worden geïnspecteerd en gereinigd door afzettingen. Hier, vaak gecondenseerde vloeibare vormen die glijbanen kan terugkeren in de machine, als de slang is niet correct. Hij moet iets omlaag worden gekanteld, zodat eventuele condens kan weglopen.
 • Het pluizenfilter na elke droogcyclus behoort schoongemaakt en afgestoft. Dat doe je best met een kleine borstel, maar moet voldoende zacht zijn om niet om de macht te beschadigen. Als het scherm niet meer in orde zijn, dus het moet worden vervangen, anders kan pluisjes in de ventilator of verwarming buis te krijgen.
 • Naast het regelmatig reinigen van de wasdroger is het belangrijkste punt, goed uitgegooid van de wasmachine het wasgoed in de droger te geven. Dit bespaart u een hoop tijd en het energieverbruik.

De luchtvochtigheid sensoren schoonmaken gaat gemakkelijk

Vochtsensoren scant sensoren die de resterende vocht van het wasgoed te meten. Na continu gebruik van deze restvocht sensoren zijn bekleed met een dunne (of dikkere) laag kalk. Dit gebeurde in het vocht sensoren meetfout, zodat het apparaat wordt uitgeschakeld, omdat het niet melden meer vocht. Meestal wordt een droogcyclus dan overgedaan, omdat je niet weet wat de werkelijke oorzaak van het probleem.

 1. In het meest algemene geval worden de vochtigheidssensoren in de trommel van de droger ribben. Afhankelijk van het model, maar dit wordt specifiek in de handleiding vermeld of uw winkel waar u kocht het apparaat zal u vertellen waar ze zich bevinden.
 2. De eenvoudigste is de reiniging met azijn. Als het regelmatig wordt uitgevoerd, dan is er geen dikke laag kalk kan worden gedeponeerd die afbreuk doen aan de werking aanzienlijk.
 3. Wrijf de trommel ribben of het scannen sensoren van een gedrenkt in azijn spons of een zachte borstel. Wrijf deze vervolgens goed droog met een doek.
 4. Als de vochtsensoren zijn moeilijk te bereiken, dan kunt u ook geven een azijn gedrenkte doek in de droger en start een drogen passage.
 5. Commercieel speciale ontkalker beschikbaar.

Tags: Huishouden, schoon, Huishoudelijke apparaten, onderhoud, wasdroger

Gerelateerde Artikelen aan Clean vochtsensor tumble goed - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden