May 30

Zelfs als je een kleine zeef te gebruiken om uit te lekken, die om haar te verzamelen, individuele haren gaan vlot maar herhaaldelijk omheen en dreigen een om het leven moeilijk en duur maken als het uiteindelijk zo velen zijn dat slechts één dure afvoerreiniging hulpdiensten uw buis kan worden gereinigd. Met een aantal huismiddeltjes, maar je kunt alleen maar zichzelf te maken van deze service een keer.


Clean outlet - zodat u de uitstroom van haar af met huismiddeltjes


De aloude zuignap reinigt uw afvoer door haar.Wat je nodig hebt:

 • Ventouse of Pümpel
 • Draad of pijp reinigen spiraal
 • Baking soda en azijn
 • Ontharingsmiddelen

Pümpeln met de zuignap - de aloude klassieker Abflussreinigung

 • Gebruik een zuignap, of zelfs Pümpel Pompel genoemd. Laat dat wastafel volledige run (of het bad, dit ten minste een inch of zo vol dat de rubberen beker is bedekt). Het is cruciaal dat u de overloop opening met een nat washandje of anderszins mogelijk zo goed dat er geen lucht meer komt door de stekker. Pümpeln vervolgens krachtig. Plaats de zuignap op volledig, zodat de rand in contact is gedurende het bekken. Als u nu de (houten) trekstang en duw (dwz pompen), creëert een zuigkracht dat het haar en het vuil dat zich in hen oplost. Je ziet je succes op de vuildeeltjes, die vervolgens in het water drijven. Deze oude methode is ziemlilch fit. Je moet pümpeln op regelmatige tijdstippen een grotere voorkomen constipatie.
 • Als u een bevredigend resultaat niet hebben bereikt, giet voordat Pümpeln een kopje warm water en zeep in de afvoer.

Alternatieve huismiddeltjes schoon te maken met haar verstopte leidingen

 • Neem een ​​pincet en pluk je de haren uit de afvoer te houden.
 • Om dieper in te gaan in de afvoer, gebruik dan een draad. U kunt ook een spaak van een afgedankte fiets gebruik te porren in de afvoer na haar of die waar ze zich hebben ingesteld op te lossen.
 • Toegang tot een staalborstel, zoals een toiletborstel ziet iets en de diameter van de buis is dat u wilt opruimen. De draad nagels zijn flexibel en u toelaten om dieper te gaan met de staalborstel in de afvoer, en zelfs niet op te geven in de voorkant van bochten in de leiding. Scrub nu krachtig op en neer met de staalborstel.
 • Als uw afvoer steeds verstopt, dan kunt u een spiraal gebruiken uit de bouwmarkt proberen om een ​​koppige drain verstopping Heer te krijgen. Zo'n spiraal is zo lang dat je het kunt gebruiken om een ​​slang die is gelegen in de muur schoon. De spiraal wordt langzaam aangezwengeld de drainagebuizen langs.
 • Als al deze maatregelen niet van toepassing zijn, dan bouw je van de sifon. Dit is relatief eenvoudig te veel Waschbeckensiphons bereiken. Schroef met een schroevendraaier de lange schroef die je ziet als je kijkt in de gootsteen, omhoog en naar buiten. Het doen van dit helpt de sifon te verlagen (als u meer stevig vastgeschroefd elementen schroef) en u kunt het afzonderlijk reinigen. Wat haar zou hebben ook verweven in uw juiste pakket, waarin zelfs de meest intense Pümpeln helpt niet. U kunt nu met de hand of tang.
 • De mechanische methoden zijn nuttig in het riool, hebben verstopte haar, heeft de ervaring geleerd dat het beste is om ze schoon te maken. Stoffen die u giet, kan het tegenovergestelde effect onder bepaalde omstandigheden te hebben. Ze land, samenklonteren en verstoppen de afvoer nog meer. Laat de mechanische methoden niet het gewenste effect hebben, probeer het met zuiveringszout en azijn dan. Laat een half kopje zuiveringszout te druppelen in de afvoer en giet er een half kopje azijn daarna. Wanneer het bruisen is opgehouden, giet heet water mogelijk daarna.
 • Zorg voor een ontharingsmiddelen van de drogisterij. Giet het in de afvoer en laat het handelen voor vijftien minuten.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Clean outlet - zodat u de uitstroom van haar af met huismiddeltjes

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden