May 30

De iPad is gemakkelijk te hanteren en, als de batterij is opgeladen, onafhankelijk van de huidige bronnen. Dit verleidt het overal te accepteren en niet om aandacht te besteden aan netheid. Daarom moet u het regelmatig schoon te maken. De enige vraag is hoe dit het beste zo voorzichtig mogelijk te doen, en.


Clean iPad - dus kunnen worden gereinigd


Een microvezeldoekje is ideaal voor de iPad-reiniging.Wat je nodig hebt:

  • een microfiber doekje
  • wat water

De iPad - kleine, praktische, snel vies

We kennen allemaal de iPad, wit: Het heeft geen knoppen, maar een touch screen. Dit betekent dat het permanent blokkeren wordt bediend met de vingertoppen. Dit achtergelaten afdrukken en uitstrijkjes, die er niet alleen lelijk, maar moeilijk met de tijd en het uitzicht. Maar dat is niet alles. Omdat de praktische indeling van de iPad ook, maar verleidt aan tafel, in de trein, op kantoor, makkelijk om overal te gebruiken - zij het op de plaats nu stoffig of vuil. Het gebeurt zo dat zelfs relatief nieuwe iPads nodig na een tijdje een zuivering. Maar hoe de Tablet beste schoonmaken?

Om de kleine computer schoon

Voordat u begint met de iPad te reinigen, kunt u het volgende: In de openingen van het apparaat mag in geen geval krijgen vloeistof. In het algemeen, gebruik geen reinigingsmiddelen Alcohol niets, laat staan ​​wassen. Het product is voorzien van een vuilafstotende laag, die kunnen worden beschadigd of vernietigd door een van deze middelen. Perslucht spray uit de bus is slechts gedeeltelijk geschikt voor het reinigen, zoals altijd ontsnapt uit de blikken vocht dat de apparatuur kunnen beschadigen.

  1. Als u wilt dat de iPad te reinigen, neem het eerst uit het stopcontact en zet hem uit. Om dit te doen, houdt u de slaap knop wordt ingedrukt, en verplaats de schuifknop aan de zijkant van het toestel.
  2. Neem dan een zachte microfiber doekje handig. Microvezeldoeken je in de afdeling huishoudelijke artikelen. Bevochtig een hoek van het doek zeer lichtjes met lauw water. Het is belangrijk dat het doek slechts vochtig eigenlijk - geenszins nat, dus het kan druppelen.
  3. Dan scrub voorzichtig met de vochtige plaats van het doek, met een draaiende beweging over het scherm en andere verontreinigde locaties. Oefen geen druk uit te oefenen, dat is niet nodig.
  4. Herhaal vervolgens de procedure met een droge gedeelte van de doek. Maak cirkelvormige bewegingen weer en je zult zien verdwijnen zo langzamerhand alle strepen en vlekken.

Dan zal het apparaat weer als nieuw uitzien. Voordat hernieuwde vervuiling beschermen met een shell.

Tags: Computer, Tablet, iPad, schoon, schoonmaken, microfiber doekje

Gerelateerde Artikelen aan Clean iPad - dus kunnen worden gereinigd

Tags

© 2019 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden