May 30

Een chocolade fontein is een groot goed, maar ook dit geldt voor het schoon te maken. Met eenvoudige tips en trucs om uw chocolade fontein hygiënisch en gemakkelijk hem weer schoon te houden.


Clean chocoladefontein - hoe het werkt


Zelfs een chocolade fontein moet grondig worden gereinigd.Wat je nodig hebt:

 • Water / vaatwasser
 • Afwasmiddel
 • Borstel
 • Plastic lepel

Een chocolade fontein moet, net als elke conventionele huishoudelijk apparaat, worden goed schoongemaakt. Als je weet hoe, kunt u het schoonmaken snel achter hem.

Wat maakt verschillende chocoladefontein

 • Chocoladefontein is niet hetzelfde als chocolade fontein. Sommige modellen zijn samengesteld uit roestvrij staal en andere uit kunststof. Je moet aandacht besteden aan een grondige reiniging met detergenten vooral in de plastic modellen, omdat de start geuren in plastic lichter. Met de wasmiddelen te voorkomen u geuren.
 • De chocolade fontein hebben verschillende schroeftransporteurs - sommige zijn langer, sommige zijn korter. Sommige chocolade fontein niet alleen een chocolade toren, maar twee.
 • Idealiter kan het transport schroef en de chocolade toren verwijderd worden, wat het schoonmaken vergemakkelijkt.

Schokobrunnen Clean gemakkelijk gemaakt

Idealiter reinigen de chocoladebron na het laatste gebruik. Echter, als je nog wilt gezellig doorbrengen met je vrienden, met uw familie, etc. tijd, is het niet raadzaam om de verwarming van de goed draaien. Om te voorkomen dat de chocolade hard en u later het moeilijk bij het reinigen.

 1. Wanneer u klaar bent om de chocoladefontein schoon zijn, moet je de chocolade toren en het transport schroef gebruiken / verwijderen van de transport schroef en trek of afspoelen met warm water. Dus de chocolade smelt en kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Voor dit doel, kunt u gewoon reinigingsmiddel gebruiken. Als de chocolade toren niet kunnen worden gescheiden, gebruik dan een vochtige borstel, zodat u de toren ausschrubben. Niet gebruiken na de operatie de delen weer samen - laat het droge lucht of droog ze die met een handdoek. Dus je kunt gaan uit de weg mal.
 2. Afhankelijk van de fabrikant, zowel de chocolade toren en de schroeftransporteur door een vaatwasser te reinigen. Vooral wanneer het materiaal bestaat uit roestvrij staal, kan de componenten gemakkelijker worden gereinigd en geuren kan worden voorkomen. In plastic lichter geuren ontstaan, dan wordt u geadviseerd om aandacht te besteden aan een grondige reiniging. Deze informatie kan worden gevonden in de instructies van de fabrikant.
 3. De binnenkant van de chocolade toren kan worden gereinigd met een zachte borstel. Bevochtig met die warm water en schrob de toren uit. Was de borstel regelmatig, zodat je echt wilt om de chocolade te verwijderen en niet alleen maar heen en weer.
 4. Het onderste gedeelte van de chocoladebron te spoelen op de top met een spons. Dit mag niet worden besproeid te veel water om te voorkomen dat schade aan de elektronica van het apparaat. Als de vijver is nog steeds gevuld met chocolade, verwijder ze met een lepel. Gebruik hier een plastic lepel, zodat je geen krassen op de opvangbak.

Het is belangrijk dat u de chocoladefontein reinigen echt grondig en maak elke hoek. Zo kunt u voorkomen dat onaangename geuren en schimmels.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Clean chocoladefontein - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden