May 30

Houdt om te dragen en kwaliteit juwelen zijn zeer lang en ziet er prachtig uit. Maar zelfs armbanden in zilver run met de tijd zwart lederen armbanden worden gekraakt. Vaak kunt u de tekenen van de tijd te vertragen op uw favoriete stukken al met eenvoudige huismiddeltjes of zelfs omkeren.


Clean armband - hoe het werkt


Goed onderhouden armbanden zijn er zeker van te duren.Clean leer goed

Leer heeft reguliere zorg. Uw lederen band kan anders zijn en opsplitsen snel poreus. Dit is te voorkomen. Er zijn twee leersoorten:

  • Glad leer: Het is belangrijk dat regelmatig wrijven met een dunne laag van leer verzorgingsproducten. U kunt dezelfde als voor uw schoenen te gebruiken. Een kleurloze medium best. Als het leren oppervlak vuil is, laat drogen het vuil. Dan verwijder voorzichtig met een milde zeep. Indien mogelijk gebruik gedestilleerd water, die kalk vlekken voorkomt.
  • Suede: Nogmaals, de regelmatige bewerken met een leerzorg product is aan te raden. Belangrijk bij eveneens besproeien met een waterdicht spray. Het beïnvloedt water- en vuilafstotend. Krijg verloren, maar eenmaal een plek op de suède riem, met een zachte borstel voor het reinigen. Wrijf nooit met een natte behandeling op de leer, maar pat vuil voorzichtig. Gelieve niet in de leer schoonmaak op experimenten met oliën of oplosmiddelen. Dit maakt uw armband vlekkerige of vettig. In het ergste geval is het meer te redden.

Save Tarnished Silver Bracelet

Zilver is te zacht te verwerken in zuivere toestand. Je bracelet werd in de productie van koper. Bij kamertemperatuur zilver sulfide vormen en kleuren van het oppervlak van het metaal licht zwart. Om de volledige pracht van de armband weer genieten, zijn er enkele tips

  • Reinig uw armband met tandpasta. De ingrediënten brengen het zilver terug de glans.
  • Een Silberputztuch van de handel zal helpen.
  • Met deze truc, krijg je echt zilver in seconden om de bundel: Zet een kom met aluminiumfolie en vul het met warm zout water. Vervolgens in de armband. De aluminium reageert met het zilver sulfide en zilveren glans weer als nieuw. Volgende wrijf de sieraden schoon met een zachte doek.

Krijg mode-sieraden lange

Kostuum sieraden is gemaakt van glas, plastic of basismetaal. Snel iets verroest of verkleurd. Toch hoef je niet je armband hebben gewoon opgeven, als je rekening met het volgende:

  • Laat uw kostuum sieraden niet op in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of kelder, op.
  • Vermijd deuken of krassen. De slijtage zijn vaak onomkeerbaar.
  • Als de armband vuil, onder lauw water om het schoon met een zachte doek. Mode-sieraden is robuust. Zorg ervoor dat het na het drogen, waardoor de vorming van roest.
  • Verwijder de sieraden tijdens het zwemmen, douchen, schoonmaken / spoelen, slapen of sporten. Behandel het met zorg, zodat mogelijk.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Clean armband - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden