June 1

Er zijn verschillende mensen die alle boeken en artikelen geschreven over het en hebben uitgegeven lijsten welke boeken worden beschouwd als klassieke boeken en wat moet hebben of we per se te lezen. Hier zijn enkele tips over hoe je zou kunnen "werken uit" deze lijst.


Classic boeken die je moet hebben gelezen - met deze trucs, u maakt


Het zal langer duren, totdat je alle klassiekers door.Wat je nodig hebt:

  • Bibliotheek kaart van de Openbare Bibliotheek

De klassieke boeken lijst van school

Als u Duits of een vreemde taal als vak op school prestaties, dan weet je het begin van het semester voor elke uitgang boekenlijst. Een dergelijke lijst zou gaan buiten het bestek hier, maar er zijn enkele tips over hoe om relatief goedkoop benaderen om alle boeken:

  • De klassiekers van de Duitse literatuur zijn de bekende schrijvers als Lessing, Goethe, Schiller. Dan, natuurlijk, Thomas en Heinrich Mann, Hermann Hesse, Gras, Siegfried Lenz, Martin Walser, Erich Kaestner en nog veel meer. Deze lijst kan nooit compleet zijn, want het is ook een kwestie van smaak, welk genre u willen lezen.
  • Indien u wenst om hun opleiding in de literatuur blijven, dan moet je ook gedichten lezen. Deze omvatten bijvoorbeeld. De gedichten van Anette von Droste-Hülsthoff en Rainer Maria Rilke evenals die van Schiller en Goethe. Je moet ook kijken naar gedichten van Erich Kastner.
  • Herinner me ook de klassieke van de kinderen. En ja, de Harry Potter boeken zijn duidelijk al doen.
  • Vergeet niet dat er ook hele wereld populair klassieke boeken uit andere talen in de Duitse vertaling. Deze omvatten bijvoorbeeld. De werken van Tolstoj, Shakespeare, Margret Mitchell, de gezusters Brontë en Jane Austen. Uit Frankrijk waren er schrijvers. Zoals Molière, Voltaire, Victor Hugo, Antoine de Saint-Exupery, en ook hier zijn er natuurlijk nog veel meer.

Meet Classic Books anders

Dus moet je niet geïrriteerd door de hierboven genoemde aanbevelingen van de deskundigen. Er is een spiegel bestseller lijst, die regelmatig en los te haken in bibliotheken wordt bijgewerkt. U kunt met een goed geweten ook in eerste instantie gericht op deze.

  • Al deze boeken kunt u garanderen in uw openbare bibliotheek te lenen en te lezen beetje bij beetje door de wereld van literatuur en opvoeden zo.
  • Als u wilt om het werk zelf op de plank, dan vindt u vele romans als Reclam boekje en uiteraard als een paperback editie te vinden. Op zijn best, maar het is natuurlijk op de uitgaven hebben gepleegd. Niettemin, in de andere edities is het zelfde ding daar.
  • Je hebt te weinig tijd om al deze boeken te lezen? Dit is de meeste mensen als dat. Een goede vervanger zijn audioboeken. Deze zijn beschikbaar op de meeste klassieke boeken vrijwel gelijktijdig met de datum van deze gids publicatie. Audiobooks U kunt te rijden om zo goed werkt als sporten met het huishouden of in de auto te luisteren.
  • Zoek volgens de film aanpassingen. Klassieke boeken zijn vaak meerdere keren gefilmd. Bestsellers vandaag zelfs vrij snel na de publicatie van het boek. Trakteer uzelf op een occasionele filmavonden en als je kijken naar de films in de oorspronkelijke taal op DVD, dan kun je verse zelfs op uw taalvaardigheid.

Als u met deze tips en trucs van de klassieke boeken van de literaire geschiedenis "werk", dan zult u binnenkort meer literaire kennis dan vele anderen. Veel leesplezier!

Tags: Leisure, Onderwijs, lezen, literatuur, boeken, klassiekers

Gerelateerde Artikelen aan Classic boeken die je moet hebben gelezen - met deze trucs, u maakt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden