May 30

Clash of Clans is een strijd strategie spel voor Android smartphones. Dit spel app het gaat om het starten van een eigen dorp om troepen te bouwen en te verslaan zoveel vijanden.


Clash of Clans voor Android - Nuttig


Goede mix van gevechten en strategieGame Ga naar Clash of Clans

  • Voordat je kunt beginnen met het spelen van de Clash of Clans, moet u eerst het opzetten van de juiste app uit de Google Play Store. Het zoekvak je moet geen probleem vinden. De app zelf is gratis, maar binnen het spel, bepaalde items zijn beschikbaar tegen betaling.
  • Hebt u de Android app geïnstalleerd, ga naar deze te beginnen met spelen. Een mooie dorpeling vertelt je nu dat je dorp leven zo mooi zou zijn als het niet voor de vervelende goblins, en vraagt ​​u om direct plaats een pistool in het dorpscentrum voor de verdediging. Dan vallen de genoemde goblins snel, maar met succes afgeslagen dankzij de nieuw gebouwde kanon.
  • Na deze eerste gevecht, leert u onder andere hoe om je troepen te gebruiken als u het huren van werknemers in de bouw voor het werk in je dorp en hoe u uw troepen te trainen. Na deze inleiding nuttig leerprogramma U bent nu klaar om volledig te duiken in de game-ervaring van de Clash of Clans.

Hoe het Spel voor Android

  • Elke keer dat u de Android app te lanceren u onmiddellijk vervoerd naar hun dorp en kan daar zien welke gebouwen zijn gebouwd en hoeveel troepen zijn al in uw bezit. Een bijzondere tip is de manier waarop het laadscherm van de app niet te negeren, maar om goed te kijken, want daar vindt u nuttige informatie zoals vinden "kanon alleen kan schieten op de grondtroepen."
  • Als u zich in het dorp overzicht, in de linker bovenhoek een stervormig symbool met een nummer om het te identificeren, en uw naam. Selecteer het Info-pictogram aan de rechterkant van het, ga je naar je speler profiel en kan controleren hoeveel punten je nog steeds vermist tot de relevante upgrades. In de bovenste balk vindt u een overzicht van uw reeds opgedane gevechten vinden, ontvangen troepen en meer.
  • Ook in deze hoek van het scherm krijgt u een beeld van de dorpeling die aanvankelijk heeft geholpen u uw weg in Clash of Clans vinden zien. Selecteer aan hen, zij tonen u de prestaties die het is voor u om meer te bereiken. Deze lijst kan worden beschouwd als een soort leidraad voor actie voor de volgende stap.
  • In de rechterbovenhoek is te zien op hoeveel goud, juwelen en elixir je al hebt. Deze nummers zijn voortdurend schommelen tijdens het spel, dus je moet altijd in de gaten houden.
  • Rechtsonder zie je de winkel icoon. Het getal in de kleine rode doos laat zien hoeveel nieuwe producten er momenteel daar. Blader een beetje en koop een wat u nodig hebt of gewoon zou willen hebben. Echter, sommige producten zijn te koop pas na een bepaald niveau van ervaring voor u.
  • Na deze eerste oriëntatie, het is nu dat u uw weg uitstekend in zelf gecreëerde wereld. Bekijk op het veld in om items te selecteren en uit te voeren acties. Je zult zien dat je dorp geleidelijk groeit en je troepen worden steeds sterker. Heb je genoeg troepen getraind, kun je vijandelijke troepen aan te vallen op het pictogram "aanval" in de linkerbenedenhoek. En dat komt het plezier in deze Android app echt begint!

Tags: software, gaming, telecommunicatie, Android, app, mobiel, Clash of Clans

Gerelateerde Artikelen aan Clash of Clans voor Android - Nuttig

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden