May 30

Ze hebben niet meer leuk om CityVille en vind het geheel van het spel benarichtigungen nerveus Einmalig, gemakkelijk te verwijderen op Facebook.


CityVille verwijderen op Facebook - hoe het werkt


Speel ook op Facebook.Wat je nodig hebt:

  • Internetverbinding

Om CityVille op Facebook verwijderen

Om CityVille Facebook verwijderen omdat je niet het gevoel dat het meer en het gewoon zuigt? De volgende procedure wordt uitgelegd stap hoe je eenvoudig kunt verwijderen CityVille Facebook je stap.

  1. Start de computer normaal, en controleer dan eerst uw internetverbinding dat in ieder geval is het noodzakelijk om CityVille op Facebook te verwijderen.
  2. Nu, als je een internetverbinding hebt, kunt u terecht op de homepage van Facebook en log in als je normaal in de eerste plaats is er een.
  3. Dit brengt u naar uw home-scherm van uw Facebook-profiel, druk op de rechter in de hoek op de knop "Account" en vervolgens in de kleine drop-down menu, klik op "Privacy Settings".
  4. Op de vervolgens ziet u nu uw privacy-instellingen te zien. Klik op de knop "Toepassingen en websites 'en in het volgende venster klikt u op de knop" applicaties die u gebruikt. "
  5. U kunt nu zien op deze pagina een overzicht van de toepassingen die je ooit hebt gebruikt op Facebook. Onder deze toepassingen ook CityVille.
  6. Zoek in CityVille in de lijst en klik achter de applicatie op de kleine knop "x". Zo is de toepassing CityVille wordt verwijderd.

Wat u moet overwegen bij het verwijderen van CityVille

Zodat alles soepel verloopt bij het verwijderen van CityVille op Facebook, moet u de volgende merken.

  • Zodra u klikt op de knop en "X" achter de applicatie, Is CityVille volledig verwijderd van uw Facebook en je spel gegevens worden verwijderd en kan niet meer worden teruggehaald.
  • Als je ergeren alleen meldingen van CityVille, dan kunt u ook parkeren in de instellingen, en geen noodzaak om je hele game data zo te verwijderen.

Tags: Internet, verwijderen, Facebook, CityVille

Gerelateerde Artikelen aan CityVille verwijderen op Facebook - hoe het werkt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden