May 30

Muesli is een gezond en calorie-bewuste alternatief voor brood met nougat crème. Echter, niet lenen elke granen voor een gezond gewicht te verliezen. Terwijl afgewerkt chocolade of Knuspermüslis zitten vol suiker en vet, neem met graan havermout, fruit en rijst melk een lekker en voedzaam ontbijt.


Cereal & verwijderen - wat u moet weten


Onbewerkte granen, noten en zaden zijn de beste basis voor een graansoort.Wat je nodig hebt:

 • 3 eetlepels volkoren havermout
 • Rijstepap
 • 1/2 biologische appel
 • Handvol van biologische druiven
 • 1 eetlepel rozijnen
 • 1 eetl kokos vlokken
 • 1 theelepel grof Leinsam

Dit mesten voedingsmiddelen hebben geen plaats in granen

Afvallen is bereikt met een low-calorie, gezonde voeding en lichaamsbeweging. Begin bij het ontbijt en afscheid te nemen van wit brood met jam, worst of kaas. Houd in gedachten dat niet overal waar granen is op het, in een gezonde, afslanken end product. Veel producten de ware mesten voedingsmiddelen worden aangeduid als ontbijtgranen en aangeprezen als gezond. Met een dieet hebben ze niets te zoeken op de tafel.

 • Vermijd graan, wordt toegevoegd aan de suiker. Deze producten worden muesli genoemd, chocolade muesli, muesli kinderen en dergelijke. De producten smaak zoet en plakkerig. Suiker is meestal de tweede alleen voor de lange lijst van ingrediënten.
 • Ongeschikte muesli met een hoog percentage van gepofte ingrediënten. Fruit Loops, gepofte chocolade ballen en Co met suiker en kleurstoffen, kunstmatige smaak en niet genoeg van krijgen. Bij het verwijderen van het op neer komt, nemen veel voedingsstoffen met weinig calorieën - met kleurrijke Puffringen zul je niet ver komen.
 • Doe niet kiezen ingeblikt fruit als ingrediënt voor uw muesli die ton suiker en weinig voedingsstoffen bevat.

Als u wilt een afgewerkt graan te kopen, lees de ingrediëntenlijst. Premixen uit volkoren havervlokken, gedroogde vruchten, zaden en noten - en niets anders - zijn geschikt.

Afvallen met havermout en Co.

Als u uw eigen muesli mixen, heb je de beste controle over de ingrediënten. Bouw een granen samen voor vermagering van vier componenten:

 • De eerste zijn de flakes. Selecteer meerkernige volkoren havermout of volkoren spelt flakes. Deze bevatten geen toegevoegde suiker langzaam beschikbare koolhydraten, eiwitten en vitaminen en mineralen. Havermeel behoren tot de voedingsmiddelen met een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen.
 • De tweede component van een gezonde ontbijtgranen is vers fruit, die minder calorieën en veel vitaminen bevat. Geschikte voorbeelden worden gehakt appels of peren, druiven, perziken en zacht fruit.
 • De derde component extra's het graan een speciale smaak en / of andere voedingsstoffen. Een paar kokosnoot vlokken (niet overdrijven) of rozijnen smaken heerlijk in muesli. Ook noten zijn een waardevol bestanddeel. Noten en zaden zoals lijnzaad of zonnebloempitten bevatten essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren Dietary Fiber en help een trage spijsvertering. Een vloot helpt de spijsvertering naast caloriebeperking en lichaamsbeweging tijdens het afvallen.
 • De vierde component is de vloeistof waarmee je het graan koken. Vers geperst sinaasappelsap is gezond, maar de smaak is niet voor iedereen. In plaats van melk, kunt u terugvallen op rijst, melk, die bijna geen verzadigd vet bevat en kan worden genoten met lactose-intolerantie.

Muesli is in spieropbouw. Voer eiwithoudende ingrediënten in het graan kom zoals volkoren haver en pinda's en gebruiken Biosojamilch te bereiden. Als glutenintolerantie Om toegang als glutenvrij havermout uitstekend (er zijn in reformwinkels) of terug op rijst of gierst vlokken. Ook gepofte amarant is glutenvrij.

Calorie bewuste muesli recept met fruit

Een heerlijke en gezonde muesli voor het verwijderen van make-up van een verzadigingspunt basis - met elkaar en andere ingrediënten - havermout. Dit recept bevat veel vezels in de vorm van appels, rozijnen en lijnzaad en helpt zwengelen over de spijsvertering, terwijl het verliezen van gewicht.

 1. Voer in een graangewassenkom drie eetlepels volkoren haver en bedek ze met rijst melk. Dit is de eerste stap dat de flakes kan opzwellen tijdens de vrucht te bereiden.
 2. Snijd de helft van een biologische appel met schil in kleine stukjes. Snijd de druiven doormidden en zaden verwijderen als ze kernen bevatten. Voer de vruchten in de granen kom.
 3. Voer rozijnen, kokos en Leinsam het. Wacht vijf minuten en geniet van uw ontbijtgranen.

Meer recepten voor gezonde muesli variaties kunt u de bovenstaande ingrediënten zelf kiezen. Belangrijk zijn onbewerkte, verse ingrediënten zonder toegevoegde suikers.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, voeding, Dieet, gewichtsverlies, havermout, granen, suiker gratis

Gerelateerde Artikelen aan Cereal & verwijderen - wat u moet weten

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden