June 1

Cellulite vormt vaak het probleem gebieden, waar het percentage lichaamsvet als een kussen zichtbaar is. Doeltreffende maatregelen te nemen, met name op het gebied van de billen en de dijen tegen de sinaasappelschil, moet u de juiste oefeningen regelmatig uit te voeren om te voorkomen dat het verbetert de teint.


Cellulite - de dijen, je hen in staat stellen om te rationaliseren met oefeningen


Bepaalde oefeningen hebben een positief effect op de dij.Wat je nodig hebt:

 • Massage Roller
 • Skincare olie (argan, jojoba)
 • Oefening riemen
 • kleine fitness bal
 • Fitness mat

Cellulite - de huid en het percentage lichaamsvet

Om met succes te bestrijden cellulite, kunt u terugvallen op een verscheidenheid van methoden:

 • Cellulair komt vooral wanneer het bindweefsel zwak, waardoor de huidstructuur zwakker en het onderhuidse vetweefsel onder de huid naar voren als Delle.
 • Of uw bindweefsel en huid circulatie is goed, zult u merken wanneer u ze samen te duwen op de dijen, de huid met uw handen. Zie deuken, die eruit ziet als het oppervlak van sinaasappels, moet je de sport te bevorderen en oefenen de bloedtoevoer naar de huid, zodat de huid is beter gevoed en het bindweefsel wordt meer veerkracht.
 • Zelfs met bestaande cellulite, kunt u gebruik maken van sport oefeningen die specifiek inwerken op de dijen en de bilspieren, in deze delen van het lichaam versterken van de spieren en ook gewicht te verliezen op deze probleemgebieden.
 • Lichaamsvet, kunt u ook te verminderen met een aangepaste voeding, door het vermijden van vet in je voeding. Echter, je moet niet helemaal afzien van vetzuren, voor deze vormen vitamine A en E bronnen, omdat deze voedingsmiddelen zijn in vet oplosbaar. Vervang vet in de voeding met meervoudig onverzadigde vetzuren, omdat deze set is niet zo ongezonde vetten in het lichaam als een depot van.
 • Deze huid is beter voorzien van bloed, zelfs zonder te oefenen, moet u behandeld worden met een roller massage de cellulite in aanvulling op de oefeningen ook. In verband met toiletartikelen, waarmee de bloedsomloop te bevorderen door warmte, is de scooter splitsen de vetmoleculen in de huid, zodat ze beter worden gemetaboliseerd, terwijl deze mogelijkheid tegelijkertijd door het verbranden van vet lossen ook.
 • De behandeling met verzorgende oliën op basis van jojoba en argan kan de huid bovendien extern voeden en aanzienlijk verbeteren van de structuur.

Effectieve workout voor de dijen - de oefeningen

De oefeningen moeten ze een aantal maal uitvoeren van een week om de cellulitis op de dijen bestrijden. U kunt verschillende oefening riemen te verkrijgen met twee uiteinden of een lus in verschillende lengtes en diktes, zodat uw training plaats aëroob en anaëroob kan nemen. Aerobic oefening onder meer weerstand ontwikkelt de spieren beter, sneller tijdens duurtraining met een lage weerstand en sterke punten, in plaats van stimuleert het lichaam de vetverbranding.

 1. Om de binnenkant van de dijen te trainen, moet je gaan liggen op de vloer of uw fitness mat. Knijp de één gevuld met voldoende lucht fitness bal tussen de kuiten of voeten, zodat dit onderhoud heeft. Terwijl je de bal op de grond, nu knijp de benen, zodat je onder druk te zetten op de bal. Houd de spanning ongeveer 2-3 seconden, ontspan dan je dijen. Doe deze oefening 10 keer op rij door, pauzeren voor ongeveer 3 minuten en herhaal de oefening uitvoeren zelfs twee keer.
 2. Om de buitenkant van de dijen een training ondergaan en ga hier tegen cellulitis, liggen opnieuw op de fitness mat.
 3. Pinch Uw twee voeten in de lus van Thera band met de weerstand van uw keuze en uit elkaar trekken deze door strekken hun benen aan beide zijden. Als een wijziging van de praktijk, kunt u ook verplaatsen tegen elkaar op en neer om de spanning van de Theraband met spierkracht, de benen als een opvouwbare schaar oefening. Deze variatie leidt de voorste en achterste spieren van de dijen.

U moet ten minste 20-30 minuten combineren de oefeningen een paar keer per week om de training te voltooien. Bovendien is de huidverzorging met massage roller en crèmes bereiken van een maatregel van de buitenwereld ook positieve effecten in aanvulling.

Tags: Schoonheid, sport, huid, dijen, cellulitis, bindweefsel, sinaasappelhuid

Gerelateerde Artikelen aan Cellulite - de dijen, je hen in staat stellen om te rationaliseren met oefeningen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden