May 30

Camper is een Spaans bedrijf dat schoenen produceert met een hoog comfort en staat bekend om zijn flexibele veters in je schoenen.


Camper: veters - Mededelingen


Bij het uitvoeren is het belangrijk om de juiste veters dragen.Camper - een handelsmerk voor schoenen

  • In 1877 presenteerde de Spanjaard Antonio Fluxa in een workshop zijn eerste schoen geleden en daarmee de basis gelegd voor een gezin. De naam "Camper" kwam in 1975 door een van zijn kleinzoon, Lorenzo Fluxa, materialiseren. Het hoofdkantoor van het merk is in Inca in Mallorca, waar de fabriek is.
  • Het merk werkt al sinds haar oprichting in het achterhoofd, maken comfortabele en gezonde schoenen die nog steeds in de mode te handelen. Het werkt volgens het motto: als het gaat om de voeten goed, zelfs het hart is blij. De schoenen zijn bekend om hun grote noppen op de zool, die zorgen voor een betere pasvorm en helpen om terug te lossen problemen.

Haal de veters van het merk

  • Het bijzondere aan de veters van het merk Camper is dat deze zijn zeer elastisch. De banden kunnen worden uitgerekt, zoals rubber, de schoen krijgt daardoor een stevige grip en het past perfect op de voet, dat is zeer voordelig vooral voor hardloopschoenen. De veters hebben een lengte van 77 cm. Ze zijn 7 mm breed, waardoor het gemakkelijk om het draad door de schoen. De tapes worden gebruikt Camper schoenen, maar zijn ook geschikt voor schoenen van andere merken.
  • Voor Amazon , de tapes zijn verkrijgbaar in twee kleuren - wijnrood en groen in - en zelfs op eBay vindt u het. Wilt u, maar de veters krijgen in andere kleuren, dan heb je de mogelijkheid om contact met het bedrijf Camper vast te stellen. Daar kunt u uw wensen kenbaar en koop de veters op aanvraag afzonderlijk. Als alternatief kunt u kopen Kant Camper, dit altijd inbegrepen een paar elastiekjes.

Tags: schoenen, Mode, kleuren, camper, Mallorca, veters

Gerelateerde Artikelen aan Camper: veters - Mededelingen

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden