May 30

Als uw buxus heeft gele bladeren, is vaak een tekort aan water. Zo zou de installatie ook te kampen met een gebrek aan voedingsstoffen.


Buxus heeft gele bladeren - oorzaken & Maatregelen


De Boxwood kost veel water.Zorg buxus met voldoende water

De palmhout Buxus sempervirens, vele kleine blaadjes en vaak moet worden uitgestort wanneer het niet regent. Giet vaak en overvloedig. Zorg dat er geen water wordt geproduceerd. Als uw boek is in een emmer, vul de bodem van de bak enkele grind voordat oppotten de plant. Zo stroomt het water uit.

Vaak in buxus na de winter geelachtige bladeren. Dit gebeurt in droog en zonnig winters, waarbij het boek steeds water verdampt door de bladeren. Denk in de winter van de zorg voor uw planten met water. Dit geldt voor alle groenblijvende planten.

Om te zorgen dat uw installatie overleeft de winter, giet het tot het einde van de herfst opnieuw overvloedig. Deze aarde is vochtig en nemen de wortels het vocht in de winter, mits de grond niet bevroren is.

Gele bladeren door tekort aan voedingsstoffen

Een andere oorzaak van gele en verdorde bladeren kan een voedingsstof deficiëntie. Vooral potplanten, maar ook worden geplant exemplaren zijn afhankelijk van regelmatige bemesting.

Voor de aanvoer van voedingsstoffen met een buxus kunstmest, krijg je in een kwekerij. Dit wordt afgestemd op de behoeften van de plant. Gebruik de meststof volgens de instructies van de fabrikant. Door Overdose schade toebrengen aan uw planten. Aangezien buxus groeit langzaam, vereist weinig bevruchting.

Als alternatief voor Buxus kunstmest u andere middelen zoals hoef en de hoorn kunt gebruiken. Als u een composthoop in de tuin, werken in het voorjaar compost in de bodem.

Buchs - ziekten en plagen

Bruine of oranje vlekken krijgt het boek als gevolg van de schimmel Cylindrocladium buxicola leidt tot afsterven. Dit is een gevreesde ziekte van plant, die de naam van buxus kanker draagt. Knip zieke bladeren, scheuten en takken onmiddellijk omdat anders de schimmel zich verspreidt. Behandel uw boek met een antischimmelmiddel dat u als uw hedge gebruiken.

Ongedierte dat verkleuring van de bladeren in bruin en geel te verzekeren, zijn voornamelijk insecten. Voor lichte vlekken op de bladeren van de Boxwood spintmijt, maar het doet geen grote schade maakt. Stroke een bladeren met oliehoudende stoffen zoals paraffine of neem olie.

De bladeren worden ook draaien wanneer je wordt aangevallen door de Buchsbaumgallmücke. Onderkend wordt aangevallen door kleine blaasjes met een donkere punt in het midden. Hier zijn de larven. Als losse vellen zwaar beschadigd zijn, val je uit. Stark-gehavende scheuten afgesneden. Als de dieren reeds zijn uitgekomen, maken gebruik van een insecticide.

Zieke bladeren - oorzaken en remedies

Oorzaak Schadbild Maatregelen
Watertekort geelachtige bladeren vaak en overvloedige water
Nutrient-deficiëntie dode bladeren Buxus meststof
Paddestoel Afsterving Verwijder scheuten
Buxus spint lichte verkleuring olieachtige stof
Buchsbaumgallmücke kleine belletjes Verwijder scheuten

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Buxus heeft gele bladeren - oorzaken & Maatregelen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden