May 30

Sluimert in je kind ook een geboren ambachtsman, dan moet je gebruik maken van de talenten te bevorderen een beetje. Laat uw kind spelenderwijs deelnemen aan het arbeidsproces. Om dit te doen, bouw je nakomelingen eens een werkbank voor kinderen.


Build werkbank voor kinderen zelf - een gids


Bouw je kinderen een werkbank.Wat je nodig hebt:

 • Houtschroeven
 • Houtlijm
 • Beukenhout
 • Haak
 • Boor
 • Jigsaw

Een werkbank is gemaakt

Je bouwt een werkbank voor kinderen in beukenhout.

 1. Als u wilt uw werkbank te passen voor kinderen, moet je in de eerste plaats gaan naar de bouwmarkt om de hoek. U moet hout pluggen, houtlijm, hout schroeven, een boormachine, een decoupeerzaag, en als bouwmateriaal, gebruik van eiken.
 2. Omdat kinderen kleiner zijn dan volwassenen, is de werkbank enigszins aangepast aan de behoeften van de kinderen. Snij vier houten poten van 5 cm x 5 cm tot 60 cm Buchholz. In de houten benen boor gecentreerd op de toppen van een 10-mm-gat, dat is 5 mm in het hout.
 3. Snijd vervolgens een werkblad 5 cm dik beukenhout plaat tot een lengte van 100 cm en een breedte van 50 cm. Op de hoeken, boor 2,5 cm van de rand ook 10 mm gaten passeert 5 mm in het hout.
 4. Snijd vervolgens een achterplaat waarmee het gereedschap kan worden bevestigd, van 1 cm dik beuken plaat met een lengte van 100 cm en een hoogte van 50 cm. Op deze plaat hechten gaten, dan de haken worden gedraaid voor uw gereedschap in het.

Build My Computer voor kinderen

 1. Eerst bouw je de benen naar de werkbank voor kinderen. Neem de poten en de vacht in de 10-mm-openingen een beetje houtlijm, sluit stekkers in alle vier de gaten.
 2. Als de pluggen worden gedroogd, glijden in de gaten van het werkblad wat houtlijm en plaats een houten poten. Dan schroef op de binnenkant van de benen van uw werkbank voor kleine kinderen Beugel voor stabilisatie respectievelijk.
 3. Nu kunt boren op de 100 cm lange onderkant van uw achterwand 1 cm van de rand 5 gaten op de 100 cm verdeeld en schroef de achterwand met het werkblad. Het achterpaneel is gelijk met de onderkant van het werkblad.
 4. Schroef vervolgens op het aanrecht op de binnenkant van de twee andere hoeken. Alle schroeven zijn gecoat vóór schroeven met wat houtlijm.
 5. Tot slot moet u enkel de haak in de achterwand schroef, en klaar is kees. Uw werkbank voor kinderen is klaar voor gebruik.

U kunt, voor een betere uitstraling, ook de complete werkbank voor kinderen met blanke lak onderstrepen.

Tags: Kinderen, DIY, bouw, hout, speelgoed, bouw handleidingen, werkbanken

Gerelateerde Artikelen aan Build werkbank voor kinderen zelf - een gids

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden