May 30

Een vogel huis voor de winter vergemakkelijkt de mensen thuis zangvogels overleven. Met een Vogelfutterhaus kun je allerlei soorten vogels met belangrijke voedingsstoffen bieden en het is gemakkelijk om jezelf te bouwen. Een vogel huis gemaakt van kunststof volgens deze aanwijzingen is logisch, want het is gemakkelijk schoon te maken en laat geen ruimte voor ziektekiemen.


Build vogelhuisje - hoe het werkt


Een goed gebouwde nestkastjes voldoet ook hygiënische omstandigheden.Wat je nodig hebt:

 • Een stevige plastic fles
 • 3 kleine metalen hoek
 • Een plastic bloem onderzetters ongeveer 12 cm diameter bis13
 • Een platte plastic bloem kom 25cm diameter
 • 2 Wicker 40 cm
 • Een oogbout voor hout 4 mm
 • Binddraad

De vogel huis als voedselbron

In het algemeen is het principe dat de binnenlandse vogels voeden grotendeels zelf geldt. Maar zodra er een sneeuwdek, dat is een dagelijkse strijd om te overleven. Alleen dan wordt gevoed en een vogelbad aangeboden. De drankjes is handig als gratis water lichamen worden bevroren.

 • De vogel huis moet het voedsel droog te houden en te beschermen tegen besmetting. Je moet onderscheid maken die voedsel voor vogels die in vraag komen. Er zijn een aantal soorten die geen graan-feed te aanvaarden, anderen verachten grote korrels. Gekruide of zoute eten is over het algemeen taboe.
 • De meeste commerciële vogelhuisjes hebben een groot nadeel: Ze laten de besmetting van voedsel door uitwerpselen. Deze kiem kan verspreiden, die bovendien veroorzaken de vogels aan de hongerdood schade. Voorkom daarom dat voedsel of water en zitplaatsen op vogelhuisje in direct contact komen.

Er is niets mis als je in plaats van plastic bouw van uw vogel huis gemaakt van hout of metaal. U moet dan ook voldoen aan hetzelfde principe voor netheid. Zorg er altijd voor dat de vogels niet kan zetten in het voedsel.

Om een ​​eenvoudige vogel voeden maken

Naar aanleiding van deze instructies, bouw je een voeding silo met dak. In tegenstelling tot de gemeenschappelijke Vogelfutterhaus of nestkast maar de vloer ontbreekt. De hier gebruikte kunststof materiaal, omdat dit gemakkelijk te bewerken en kunnen worden schoongehouden.

 1. Koppel de grond, zijn nek op een 3/4 liter fles gemaakt van kunststof. Deze cilinder wordt gebruikt als voeding silo. Hij moet zijn voorzien van een aantal gaten erin te branden op en neer met een hete spijker.
 2. De kleinere bloem bord houdt het voedsel in de silo. Hij moet ook ten minste drie kleine gaten op regelmatige afstanden van het middenstuk. De posities bepaalde de silo. Het kan zijn dat je nodig hebt om een ​​3-mm boor boren.
 3. Extra boorgaten nog steeds verder in de achtbanen. Ze worden gebruikt voor het bevestigen van korte zitstokken. Draai aan de wilgentakken als een "V", dat ze niet zouden kunnen overlappen. Om mee te doen aan de binddraad wordt gebruikt.
 4. Draad of Schroef nu de silo met de achtbanen. Of u een kleine opening voor kleine graan voedsel vertrekken zoals gierst of een brede kloof voor grofkorrelige, zoals zonnebloempitten. Als een gids voor zes of tien millimeter dienen.
 5. Nu moeten we het dak. Je boort ook kleine gaatjes in de diameter van de silo of iets groter. Daardoorheen plug draad clip, de show in de top van de beker. De uiteinden van de draad maken nu de haak en de kom, draaien.
 6. Een ander gat met vier mm boor steeds in het midden van het grote schaal. U plaatst de oogbout door en zet hem in een kleine houten blokken aan de andere kant. Dit is de hanger voor het voeden.
 7. Vul het voer in de silo en hangen in de draad haak op het deksel een. De Birdhouse is nu klaar voor gebruik. Hang het aan de oogbout in een beschermd gebied bevrijden op zodat er geen kat kan zoomen.

Softfood of graan feed?

Als je beide soorten voedsel te geven in een privé Vogelfutterhaus is het beste. Gemalen gedroogde fruit of rozijnen zijn zeer genomen door merels en lijsters. Korrels, maar niet helemaal, behalve zonnebloemzaden.

 • Alle kleine zangvogels eet zacht voedsel in aanvulling op kleine korrels. Voor tarwekorrels zijn er zeer weinig perspectief. Alleen mussen nemen tarwe als ze niets anders te vinden.
 • Vermijd oude restjes als veevoer als ze gekruid of gezouten. De dieren krijgen dan dorst, kunnen zij niet in staat zijn om te verwijderen. Bevroren zacht voedsel moet noodzakelijkerwijs worden verwijderd, het veroorzaakt diarree.
 • In vorstvrije dagen, moet u een professionele vogelbad op Vogelfutterhaus vestigen. Vermijd ook daar de besmetting van drinkwater via de uitwerpselen, zodat de dieren niet ziek worden.

De Design in Bird House

Het is onnodig om het Vogelfutterhaus markeren door bepaalde afwijkingen. De vogels vinden het eten altijd. Signal kleuren zoals rood of geel af te schrikken meer. Natuurlijke kleuren zoals bruin, grijs of groen worden aanbevolen.

 • Om het geheel te geven een uitnodigende uitstraling, kunt u uw voeding met droge takken of iets groene coniferen versieren. De zitjes zijn de vogels altijd welkom.
 • Hangt van de vogel feeder op een geschikte locatie, kun je verwachten dat al gedaald voedsel ontkiemen in de lente en dus onvrijwillig te dragen aan het ontwerp tuin.

Neem deze montagehandleiding niet als een regel, maar als een suggestie. Elke oplossing die het doel voldoet, is een goede oplossing. Voor uw eigen ideeën is er voldoende ruimte binnen uw middelen en middelen, ongeacht of u een voeding of een nestkast te bouwen. U kunt dan contact op met uw tuin ontwerp ecologisch knipoog. Als een bijenkorf van activiteit op uw vogelhuisje, heb je alles goed gedaan.

Tags: Yourself, vogelzaad, nestkastjes, winter voering

Gerelateerde Artikelen aan Build vogelhuisje - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden