May 30

Een scheidingswand kan veel zijn: een ruimte verdeler, ook wel een kamerscherm of een gordijn, ook een bloem plank of gipsplaten, worden in de uitsparingen. Spaanse muren werden ooit gebruikt om een ​​ziekbed schild of naar een gebied waar je je kleren kon veranderen bieden. Tegenwoordig worden ze vaak gebruikt als scheidingswand, vooral als je wilt naar zijn kamer dividers geven van tijd naar een ander gezicht tijd, dus vaak een keer zou "houden" met een nieuw materiaal. Screens zijn mobiele scheidingswand die gemakkelijk kan worden opgevouwen en opgeborgen. Gipsplaten echter inflexibel. Scheidingswanden kun je gemakkelijk zelf bouwen.


Build partities zelf - een gids


Screens zijn prachtige flexibel scheidingswand.Wat je nodig hebt:

 • Latten voor (3) framework
 • Scharnieren en nagels
 • Hamer
 • Doek
 • Klittenband

Zo kunt u een scheidingswand zelf bouwen

 1. De eenvoudigste is waarschijnlijk een scheidingswand gordijn. U moet slechts één spoor te repareren op het plafond, om ervoor te zorgen dat je niet leidingen niet boren. Om dit te voorkomen, kunt u een lijn detector te gebruiken (te kopen of te lenen, indien nodig). De rail moet zo lang mogelijk zijn. Je moet niet, omdat het vervoer is gemakkelijker, willen samen een lange track van vele korte tracks zetten, sindsdien om een ​​soepele overgang tussen de tracks te maken is moeilijk en uw gordijn dreigt dan altijd om te stoppen totdat hij - of helemaal niet - de "naad "overwint.
 2. Een nog vrij makkelijk te bouwen zelf is een kamerscherm room divider. Het verkrijgen van een ijzerhandel in lamellen die je kan zijn bij de bouwmarkt beste snijden gelijk aan de juiste lengte. Normaal schermen hebben drie frames. Maar je kunt ook bouwen vijf kader voor een grotere kamer divider. De schermen mag niet te hoog zijn, omdat zij dan omvallen. Als een gids, kunt u van dienst zijn 1,80 m hoog en 1,50 m breed voor het frame afmetingen. Zoals richting voor de dikte van de lamellen kan de volgende afmetingen dienen: 5 cm breed en 1,5 cm dik.
 3. Verkrijgen scharnieren respectievelijk drie (of vier) per twee frames elkaar worden geassembleerd. Je moet ook de juiste nagels aan de scharnieren hechten aan de latten. Je gemakkelijk hameren spijkers door de kleine openingen in de scharnieren. De spijkerkop moet iets groter zijn dan het gat, zodat het scharnier houdt.
 4. Zorg ervoor dat de scharnieren te installeren, zodat de individuele frames aaneengeregen een zigzagpatroon kunnen vormen.
 5. Nu moet je naar een string het kader van alleen uw scheidingswand. U kunt materiaal aan het frame nagel. Zodat het lijkt schoon, moet u de ruwe randen van het weefsel panelen voltooien. Soms zijn er ook stoffen steviger vooral, kan je zo trimmen dat de rand ziet er erg schoon. In plaats daarvan ze nagel kunt u de panelen lijm op het frame.
 6. Een andere mogelijkheid is klittenband, dat bestaat uit twee lagen gebruiken (een cassette is gehecht, en de andere is genaaid aan het weefsel en zich aan de vastgelijmd aan de lamellen band) waarmee zijn verbonden gordijnen, die het onttrekken, van tijd tot tijd om ze te wassen.

Tags: huisvesting, scheidingswanden, schermen, DIY, gordijnen, bouw, kamerscherm

Gerelateerde Artikelen aan Build partities zelf - een gids

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden