June 1

Of het nu in de stad of op het platteland, kan knaagdieren zoals muizen of ratten overal te vinden. De kleine dieren vinden hun weg van tijd tot tijd in appartementen of huizen, en moet zo snel mogelijk in leven worden vastgelegd en terug te zetten in de natuur. Het is wreed om knaagdieren te doden, omdat ze kunnen angst en pijn voelen en dus een live val is bevestigd. U kunt het spel val build wonen zelf en niet dure materialen nodig.


Build live-val zelf - dus je knaagdieren diervriendelijke vangen


Knaagdieren mag niet worden gedood.Wat je nodig hebt:

 • Kom, bij voorkeur van roestvrij staal
 • een stuk hout, potlood of eetstokje
 • Voedsel zoals kaas, fruit, brood, groenten
 • een stuk karton te dringen

Een live val kan gemakkelijk worden gebouwd

Als u vermoedt dat aan muizen of ratten in het appartement, kunt u bouwen met eenvoudige middelen een live val.

 1. Op het hout of eetstokjes, knijpen het doet ook een potlood, draad een paar lekkernijen zoals fruit, kaas, brood en groenten. Maar zelfs een klein stukje taart of noedels die u kunt gebruiken voor dit doel. Muizen en ratten houden iets dat goed ruikt en zijn snel om de geur van goodies waarnemen.
 2. Zorg ervoor dat deze niet te smal ene uiteinde van de stang, zodat de knaagdieren onder de kom niet kunnen verwonden.
 3. Krijg nu een roestvrij stalen kom. U kunt ook gebruik maken van een plastic kom, maar ratten kunnen gemakkelijk omvallen dit opnieuw en zo is de live-traps nutteloos.
 4. Onder een hoek op de verpakte snoepjes met stokjes en zet de kom tevens onder een kleine hoek met het. De opening van de kom moet omlaag natuurlijke wijze geconfronteerd. De rand van de kom moet stabiel en niet glad zijn.
 5. Nu moeten we afwachten en liggen op de loer. Dit kan enige tijd in beslag nemen, omdat knaagdieren zijn geenszins dom, maar zeer intelligent. Zodra het knaagdier beklimbare de stick of de fijne dingen zou de hand te stelen, de stok valt en het knaagdier zitten in de live-val.
 6. Nu hoef je alleen maar een stuk karton te duwen onder de kom en plaats het knaagdier in de open lucht. Zoek mogelijk een plek op het platteland, een weiland of een veld. Als je in de stad woont, zet de knaagdieren in een groene omgeving.

Deze live event, dan kunt u altijd bouwen mezelf. U hoeft geen materiaal nodig zoals hout of gereedschap.

Een zaak zelf vervaardigen bespaart renderen

Onthoud altijd dat knaagdieren zijn ook wezens die willen elke mens op doel schaden.

 • Schuren in koude tijden een warme plek en wat te eten. Als u een live val zelf te bouwen, moet u alle knaagdieren lichaam te elimineren en onthoofde Nager is niet echt een mooi gezicht.
 • Natuurlijk, knaagdieren zijn niet tamme dieren, en als je onder de mensen die de knaagdieren als walgelijk voelen, je nog steeds proberen om de knaagdieren te vangen levend.

Tags: Huishouden, DIY, knaagdier, rat, live traps

Gerelateerde Artikelen aan Build live-val zelf - dus je knaagdieren diervriendelijke vangen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden