May 31

Een kind is een geweldige toevoeging aan de familie, echter, brengt niet alleen veel plezier ermee, maar ook werken. Wilt u ook geld besparen in zo veel plaatsen, kunt u na te denken over een commode zelf bouwen.


Build commode zelf - een gids


Bouw je eigen commodeWat je nodig hebt:

 • Hout
 • Schroef
 • Boor en accessoires
 • Paint (alternatieve)

Plan de commode zelf

 • Voordat u kunt beginnen met de commode te bouwen, moet u een gedetailleerde planning te wijden. Met dit ervoor zorgen dat u zo weinig hout te gebruiken en zo geld te besparen.
 • Een aanbevolen ontwerp zou zijn als je de commode vorm als de letter T. Het bovenste deel van de onderste regel zou de kist zelf, de lade voor het kind. Een aanbevolen breedte van de kast is 1 meter tot 1,2 meter. De bovenste plank moet eveneens leiden tot een soortgelijke breedte een lengte van ongeveer 0,90 meter zou ideaal zijn.
 • Denk bij de planning van niet alleen de grootte maar ook de respectieve lades, planken, houten balken, wordt bereikt die het kind verder veilig rotatiebewegingen zijn. De scharnieren of schuifdeuren apparaten die nodig zijn voor dit doel, je hoeft niet zelf te bouwen, maar kan een ijzerhandel gemakkelijk te verwerven.
 • Al bij de Gripping op papier kunt u denken over hoe je de afzonderlijke onderdelen met elkaar te verbinden. Het is van belang dat de gehele constructie heeft geen uitstekende schroeven of spijkers. Dit kan een gevaar voor het kind snel geworden.

Start bouw het dressoir

 1. Start bouw door zich volledig te demonteren de geplande bouw in veel items. Dit zijn de schijven die je ofwel snijden in hun eigen of krijgen van de bouwmarkt.
 2. Wijden dan het ontwerp en je begint aan de afzonderlijke delen monteren. Om dit te doen, plaatst u de commode met zijn rug idealiter aan de vloer en dan beginnen aan de individuele stukken bij elkaar te brengen.
 3. Zorg ervoor dat u een extra achterwand installeren. Dit zorgt voor een hogere stabiliteit en voorkomt wobble, zoals bekend door vele meubelen met lagere kwaliteit. Als alternatief dwarsbalken mogelijk waren die ook voldoende sterkte toe.
 4. Hebt u alle onderdelen gemonteerd, kunt u al beginnen met het hout te schilderen. Om dit te doen, indien mogelijk, gebruik maken van een meubelwas, die niet alleen zorgt voor een aangename kleur, maar ook vormt een beschermende laag rond het hout.

Onthoud echter dat het bureau kan dus niet worden gebruikt. Plaats een aantal producten op de bovenplaat en zien of voldoende stabiliteit bestaat. Investeer dan in een veranderende mat en ook een kachel. U kunt dit gebruiken om op te warmen van de baby bij het verschonen van luiers voldoende.

Tags: baby, DIY, hout, houten constructie, babyuitzet

Gerelateerde Artikelen aan Build commode zelf - een gids

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden