May 30
BTW-aangifte met ekster - hoe het werkt
07:46

 • Hoe maak ik een terugkeer? - Een Anle ...
 • Fiscaal nummer en het identificatienummer - de Un ...
 • Bereken nieuwe prijslijst Gross - Hier is hoe
 • Hoe kan ik het invullen van een belastingaangifte? - Dus ge ...
 • Aansprakelijkheidsverzekering met aangifte abs ...
 • BTW identificeren van de rekening - hoe het werkt
 • Forfaitaire bedragen in de fiscale goed terug ...
 • Settle een laptop - hoe het werkt in het Steer ...
 • Juridische kosten om zich te vestigen - dat de nota ...


Video van Konrad Rennert7: 46

BTW-aangiften moeten door de bedrijven worden voorgelegd aan de btw-kosten aan de belastingdienst te melden en betalen ze. Dit kan per maand of per kwartaal worden gedaan, afhankelijk van de specificatie door de belastingdienst. In de btw jaarlijks rendement, na het einde van het jaar, betalingen zullen worden al bijgeschreven. Wilt u een hoop tijd besparen in de BTW-aangifte, gewoon gebruik maken van een goede boekhouding programma dat de gegevens doorgegeven eenvoudig en eenvoudige druk op een knop aan de belastingdienst.

Meer video's op het onderwerp

 • 02:59

  "Hoe maak je een aangifte te maken?" - Stap-voor-stap handleiding
 • 03:14

  Gratis inkomstenbelasting programma - goed te gebruiken ELSTER
 • 01:59

  Indienen bij de Elster EUR - Hier is hoe


Wat je nodig hebt:

 • Computer
 • Accounting Software
 • Internet

Als je wordt gevraagd als ondernemer bij de belastingdienst in te dienen uw BTW-aangifte maandelijks of per kwartaal, moet je dit zelfstandig en vanaf dit punt op te doen. U bent verplicht om uw btw-aangifte te vermelden en de kwijtschelding van de omzetbelasting bedraagt, zonder dat dit nadrukkelijk verzoek van de belastingdienst.

De BTW-aangifte - algemene informatie

 • De BTW-aangifte moet worden ingediend op elke 10e van de volgende maand aan de belastingdienst. Ook hebben de betalingen op de 10e van de volgende maand op de rekening van de belastingdienst ontvangen. In het geval van afwijkingen van het weekend of op feestdagen kunt u er zeker wanneer de ontvangst van de betaling op de laatste werkdag ontvangen door de belastingdienst voor de 10de. Echter, kunt u vragen naar de verschillende periodes en de belastingdienst.
 • De BTW-aangifte, kunt u met een boekhoudkundige software. Met deze software kunnen de gegevens eenvoudig worden om de Inland Revenue overgedragen. Een groot ding is de software van Elster. De meest recente versie kunt u gratis downloaden op het internet . Het programma is niet alleen gratis, maar ook gemakkelijk te gebruiken, zodat zelfs een beginner als het gaat om het houden van zijn BTW-aangifte correct en gemakkelijk doorgeven aan de belastingdienst.

Om de software te gebruiken voor uw BTW-aangifte

 1. Zodra u de pagina van Elster toegang hebt gehad, kunt u kiezen uit de lijst van software producten uw besturingssysteem en het formulier "BTW-aangifte". Download het formulier om uw computer.
 2. Nadat het downloaden is voltooid en nadat u besparen op uw computer, kunt u de BTW-aangifte te starten.
 3. Eerst samen telt u uw inkomen en bepaalt de daaruit voortvloeiende belasting. Dit wordt gedaan door het toevoegen van al geleverd door facturen van de vorige maand. De makkelijkste manier is als je facturen voorzien van verschillende sales belastingtarieven, als je ze sorteren op de omzetbelasting bedraagt. Nu heb je de bedragen van de inkomsten met de bijbehorende btw bepaald.
 4. Open nu de ELSTER formulier in en klik op de links bovenaan kunt u "New", klik vervolgens op Advance Tax Return 2010. Nu, het formulier geopend.
 5. Eerst voert u uw fiscaal nummer en belastingdienst. U kunt de ruimte "Tax nummer en de belastingdienst opgegeven" te gebruiken. Dit opent een venster waar je moet alle relevante gegevens in te voeren. Uw persoonlijke gegevens kunt dragen na het veld "Vennootschap". Nu moet je het voorschot periode melding controleren.
 6. In 26 "Umsatzsteuerpflichtige inkomsten" vakje berekend overeenkomstig punt 7 nettobedragen worden ingevoerd. Vul het veld door het opgeven van de totale omzet. ELSTER berekent nu de btw opgelopen.
 7. Nu moet je de input belastingaftrek te geven. Dit doe je door over te schakelen op het formulier op pagina 2.
 8. Het eigen risico door U betaalde voorbelasting bedraagt ​​de BTW op de facturen andere bedrijven. Voor dit verwacht je van alle bonnen, facturen en documenten die u tijdens de BTW-aangifte periode verzameld hebben, de piloot samen. Het bedrag dat u een bijdrage leveren aan het veld "aftrekbare bedrag".
 9. Zodra dit is gebeurd, je ELSTER berekent automatisch de belastingen vooruitbetaling die door u moet worden betaald aan de belastingdienst. Het bedrag kan worden gevonden in de lijn 67 als "resterende fiscale vooruitbetaling".
 10. Klik nu op de menubalk aan de bovenkant van de "overdracht van gegevens" en vervolgens "aangifte doet aan de belastingdienst". Nadat u alle benodigde bestanden hebt ingevoerd, klikt u op 'Verzenden'.
 11. Tot slot kunt u uitprinten de transmissie protocol. Dit dient als bewijs dat u de BTW-aangifte op tijd in te dienen. Nu moet je snel kwijtschelden van de Inland Revenue belasting vooraf betaalde bedrag van de vereiste.

Tags: Finance, Tax, Tax kantoor, bedrijf, Elster, Advance Tax Return

Gerelateerde Artikelen aan BTW-aangifte met ekster - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden