May 30

Een afkorting vereenvoudigt het leven enorm. U kunt snel uiten en bespaart ruimte bij het schrijven. Vaak echter, een symbool heeft vele betekenissen - als "BS". Deze twee personages zijn te vinden in heel verschillende contexten.


BS - Afkorting


Afkortingen worden snel getypt. Men moet precies weten wat je bedoelt hoor.Wat regelt de koe in de wei

In de sociale media shortcuts zijn gemeenschappelijk. Als u de afkorting "BS" te gebruiken in een chat of de Tweet, je was boos over iets krachtig. In dit geval is de afkorting staat voor het Engels expletive "nonsens", wat vertaald "bullshit" betekent. Synoniemen in het Engels zijn "bullshit" of "onzin". In zinnen als: "Dat is BS" zo vaak toelichtingen commentaar. Maar wees voorzichtig met het - de term is erg ruw.

Vaardige tricks op het skateboard

Goede skateboarders hebben een aantal trucjes uit de mouwen. Het bestuur kunstenaars verschillen in principe (afgekort als BS) of voorzijde (FS) tussen een achterzijde in hun jargon. Deze aanduidingen geven welke richting gaat naar het obstakel. In een achterzijde truc het obstakel naar achteren, met een voorzijde je naar het obstakel. Iets ingewikkelder, het is met de spins. Onder begrijpen skateboarder draait rond zijn lichaam as. In de reguliere voet houding waarin de linkervoet is naar voren op het bord, de bestuurder draait op de achterzijde draai met de klok mee, dat wil zeggen met de klok mee. De rug is dan een 90-graden rotatie naar voren. Omgekeerd, een schakelt de voorzijde tegen de klok in naar links.

Een mooie Caribische eiland

Turquoise blauwe water, zandstranden en adembenemende onderwaterwereld: de Bahama's is de droom bestemming voor veel vakantiegangers. In het eiland natie zuidoosten van Florida zal u de afkorting BS overal. Het is sinds 1950, de nationale auto nummerplaten van de archipel en de 700 eilanden. Daarnaast zijn de twee letters als officiële landcode al die internetadressen toegepast die in de Bahama geregistreerd.

De academische graad van een Britse arts

In Duitsland krijgen medische studenten voor de staat examen geen academische graad. In het Verenigd Koninkrijk en andere Engels sprekende landen is dit niet het geval is. Hier krijgen medische studenten na afronding van hun studie de academische graad van "BMBS" toegekend. Deze afkorting staat voor "Bachelor in de geneeskunde, Bachelor of Surgery" en vertaalt zo luid Dictionary "Bachelor in de geneeskunde, Bachelor of Surgery" - afgekort als "BS". In het algemeen worden deze graden elkaar toegewezen. Na een jaar stage in het ziekenhuis kunt u vervolgens settelen als arts.

BS Locatie aanduiding

De ontcijfering van de locatie-aanduiding op kentekenplaten is een populair spel. Dit is niet alleen kinderen graag de tijd op lange autoritten te verdelen. De locatie-aanduiding BS staat voor Braunschweig. Maar let op: Sinds 1 januari 2015 kunnen nummerplaten worden overgedragen als ze verhuizen naar een andere plaats. Dus wie rond rijdt nu met de nummerplaat van Braunschweig, zal niet noodzakelijk in de Neder-Saksische stad woont.

Afkorting voor Operating System

Een heel andere betekenis heeft de afkorting BS in de informatica. Het wordt hier gebruikt in de betekenis van "operating system". Zodat de standaardsoftware wordt bedoeld dat de werking van een computer mogelijk maakt. Bekende besturingssystemen zoals Windows of Linux. Daarom geeks gebruiken vaak de term "BS Windows". In het Engels, is de afkorting OS gebruikt voor "Operating System".

Tags: Internet, acroniem, afkorting, kenteken

Gerelateerde Artikelen aan BS - Afkorting

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden