June 1

De meerderheid van de wereldbevolking heeft bruine ogen. Maar meestal is niet hetzelfde bruin: ook greens zijn ergens in je ogen wanneer ze verschijnen bruine buiten. Echter, zoals je ze kietelen uit en wat doet de leeftijd te maken hebben met het?


Bruine ogen zijn groen - kunstmatige en natuurlijke manier


Bruine ogen zijn vaak groenachtig. © Lisa_Spreckelmeyer / PixelioOm bruine ogen groen krijgen

  • De gemakkelijkste manier om bruine ogen kijken groen, is duidelijk de contactlens. Het is niet noodzakelijkerwijs een volledig groen gekleurde lens. Er zijn ook transparante lenzen die een bepaald pigment kleuring te versterken. Dus je moet zo'n verwerven, ondersteuning van de groene pigmenten en filteren uw Braun.
  • Bijna net zo eenvoudig is het versterken van de groene bruine innerlijke uw ogen door zorgvuldig geselecteerde kleding. Dus is het raadzaam om in plaats grüntonige shirts en accessoires zoals hoofdbanden of oorbellen te dragen als brauntonige. In het algemeen is het belangrijk om extreme en knalige kleuren te vermijden, omdat ze gewoon kunnen gaan naar de ondertoon van je ogen. Help kan naast greens, een zacht rood te dragen, omdat rood kan visueel opvallen aan u als Koplementärfarbe groen alles groen.
  • Zeker is het zinvol om uw ogen aan. U dient zich ervan bewust dat u moet vermijden, vooral warme kleuren als oogschaduw, omdat de enige laat de bruine haar ogen nog steeds opvallen een beetje. Koele kleuren zoals wit of helder zilver helpen de andere kant, om plagen uit de green van uw iris. Zelfs lichte foundation en bleke make-up te dragen aan wenkbrauw groen te maken. Dat kan zijn omdat de man donkerdere teint eerder dan verbinden met Bruin met groene en helderder met meer groen dan bruin.

Iris verkleuring van leeftijd en Co.

  • U zult waarschijnlijk weet jezelf: zelfs licht kan de kleur van de ogen te veranderen. Dus automatisch bruine ogen verschijnen groen als het zonnig buiten, of op zijn minst helder. Dat komt omdat elke oogkleur up wordt gemaakt van alle soorten van enkelvoudige pigmenten en slijtage in principe alle kleuren in je ogen, maar niet in dezelfde weging. Bepaalde omstandigheden, zoals helderheid van de omgeving, maar kan minder gewogen pigmenten grondig te intensiveren.
  • Bij veel mensen, misschien met u, de persoonlijke sfeer speelt een rol voor oogkleur. Dit kan zich uiten, zodat zeer emotionele stemmingen, of euforisch of gestort, kan opvallen je eigen oog pigmenten. Omdat Brown niet eens steken in hoge intensiteit en is nog steeds bruin, het groene gedeelte daalt dan gewoon meer gewicht. Naast de Brown-is-to-green zin er nog extremer voorbeelden. Veel grijze ogen mensen, bijvoorbeeld om de oogkleur te veranderen als een kameleon: ze zijn in uniform stemming, zodat hun ogen schijnen blauw, ze worden toegepast, zij handelen groen en warm gevoel harmonie, zodat ze blijven zacht grijs of kleur enigszins bruinachtig. Niet voor niets wordt gezegd dat de ogen zijn de spiegel van de ziel.
  • Naast al deze leeftijd speelt een rol voor oogkleur. Om te kunnen de tijd die haar bruine ogen zijn inherent groen ziet, hoe ouder je wordt. De reden is dat de pigmentierungsfarbstoff verliest intensiteit en kleur over de jaren heen. De ogen zijn altijd zo helder, de bleker de Pigmentierungsstoff is. Brown eiste nu tijd voor dichtere pigmentatie dan groen, maar het is ook niet blijven meestal in groen: Tot slot, bruine ogen zelfs afglijden naar lichtgrijs. Soortgelijke effecten kunnen verschillende ziekten, zoals albinisme veroorzaken. Zijn uw ogen op een dag nog donker bruin en groen licht plotseling in de ochtend, je moet dus proberen in plaats door het controleren van tijd.

Volgens de theorie van Verschrikking Bestseller "The Unborn" verandering van oogkleur in de zin van een iris heterochromia bij tweelingen voordoen versterkt weg. Uiteindelijk is de verandering heeft maar weinig te maken met de geboorte van een tweeling, maar waarschijnlijk alleen met het genetisch materiaal van de betrokkene.

Tags: Schoonheid, kleur, oog, Kleurenfoto, contactlenzen

Gerelateerde Artikelen aan Bruine ogen zijn groen - kunstmatige en natuurlijke manier

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden