June 1

In Duitsland, elke burger verbruikt gemiddeld meer dan 120 liter water per dag. Slechts een klein percentage wordt gebruikt om te drinken en koken. Het merendeel lichaam wordt reiniging, wassen, toiletspoeling of besproeien van planten. We bestelden het restaurant een glas water, dan is het komt meestal niet alleen van het management, maar van flessen, kan het mineraal, medicinale en bronwater bevatten. Het kraanwater is ook altijd drinken.


Bronwater - verschillen van andere soorten water


Water is leven.Water is essentieel voor het menselijk leven van groot belang. In vele delen van de wereld, is de dagelijkse watertoevoer niet gegarandeerd. De meeste gebrek aan technische apparatuur om water uit de diepe lagen van de rots op het oppervlak van de aarde te brengen. Bronwater kan de oppervlakte te bereiken als gevolg van natuurlijke spanning zonder transportband.

Natuurlijk, zuiver water uit de diepte

  • Bronwater kan worden gebotteld in Duitsland aan de ene kant direct naar bovengrondse bronnen of met pasjes van de pomp naar het bottelen.
  • Spring water gevoed door de diepte in het oppervlaktewater bereikt. Onderweg passeert verschillende gesteentelagen, welke werd gefiltreerd op een natuurlijke wijze. Van de rots aan diverse minerale zouten en sporenelementen die het water van een typische smaak te lossen.

Spring water - een van de verschillende soorten water

Water is niet alleen water. Er is water in verschillende variëteiten (drinkwater, mineraalwater, bronwater, geneeskrachtig water, gebotteld water) met zeer specifieke eigenschappen.

  • De drinkwaterverordening genoemd water de "Water voor menselijke consumptie en voor voedsel bedrijven". Het komt in de oorspronkelijke staat of verwerkt voor en is om te drinken, te koken, voor voedsel en drank voorbereiding en andere huishoudelijke doeleinden bedoeld.
  • Bronwater genaamd diepwater ondergrondse rotslagen. Ondoordringbare lagen los van het grondwater en het te beschermen tegen besmetting. In Duitsland zijn er in aanvulling op de honderden en vijftig mineraalwater geneeskrachtige water meer lente en tafelwater.
  • In natuurlijke minerale, lente en geneeskrachtige water stak diverse mineralen. Het moet direct bij de bron worden ingevuld. Water moet worden verkocht als geneeskrachtig water, moet een vergunning. Gezondheidseffecten dienovereenkomstig moeten worden aangetoond.
  • Voor Tafelwasser normaal drinkwater behandeld en behandeld met speciale ingrediënten zoals pekel, mineralen, zeewater en kooldioxide.

Bronwater kan nog steeds worden behandeld met bepaalde erkende methoden. Dit houdt onder meer het verwijderen van ijzer, zwavelverbindingen, mangaan en arseen. Ook een ozonation is toegestaan. In ieder geval moet de aard van het water niet veranderen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Bronwater - verschillen van andere soorten water

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden