May 30

Broken haarvaten in het oog pers, pijn en ook kijken lelijk. Voor de kleine gebroken bloedvaten, diverse oorzaken. Maar er zijn manieren om ze snel weten.


Broken haarvaten in het oog - zodat uw oog zal snel weten


Bloeden in het oog zijn meestal onschuldig.Wat je nodig hebt:

 • Sage leaf thee
 • 1 kompres
 • 1 cooling pack (optioneel)
 • Koude douches
 • Sport-

Broken haarvaten in het oog zijn meestal onschuldig. Alleen als ze vaker, kunnen ze een bron van hoge bloedglucose in het oog. U kunt diabetici en zelfs niet weten. En is uw bloedsuikerspiegel constant opgeblazen, maar ook schade aan de bloedvaten, niet alleen in de ogen. Hoewel het lichaam produceert steeds nieuwe schepen voor het oog te voorzien van bloed, maar deze schepen zijn gevoeliger en barstte snel. Als grote bloeden in het oog, is er een risico lopen blind voor.

Broken haarvaten op het orgel van de visie zijn meestal onschuldig

 • Het bloedvat barst in het oog, is meestal zeer klein, en de rode vlek, die zich vormt in het oog door het bloeden, verdwijnen binnen enkele dagen weer alleen.
 • U moet niezen of hoesten, dan kan al barsten in de geest van een kleine aderen. Zelfs hoge bloeddruk, spanning, inspanning en stress kunnen kleine bloedingen veroorzaken in het oog.
 • Het oog wordt doorkruist met vele kleine wafer-thin adertjes en zelfs als het oog slechts licht geïrriteerd, kan een gescheurde bloedvaten een van de kleine bloedvaten. Al deze genoemde bloedingen zijn meestal onschuldig en regenereren vanzelf weer. U kunt dit proces versnellen slechts licht.

Versnel genezing van de bloedvaten in het oog

 1. Kook een kopje salie blad thee, laat deze afkoelen. Bevochtig een kompres met de thee en plaats het op haar gespoeld oog.
 2. Sluit je ogen en plaats een koud kompres op de rode ogen. Probeer te ontspannen in dit alles.
 3. Zelfs een slechte circulatie van het bindweefsel van invloed op de ogen en maakt de fijne capillairen in het oog burst. Anderzijds hulp contrastdouches en lichaamsbeweging, omdat zowel verhoging van de bloedtoevoer naar het lichaam.

Kom gebroken haarvaten in uw ogen regelmatig, moet u nog steeds een oogarts raadplegen een grondige evaluatie van de oorzaken.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Broken haarvaten in het oog - zodat uw oog zal snel weten

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden