May 30

Malt bier is minstens zo populair als bij volwassenen bij kinderen. De alcoholvrije, zoet bier is rijk aan vitaminen, mineralen en heeft een hoge voedingswaarde, waardoor wortel bier de perfecte verfrissing voor tussendoor. Omdat het bier heeft slechts een verwaarloosbaar klein percentage van alcohol, kan het op elk zonder toestemming brouwsel thuis - plezier voor het hele gezin.


Brew malt bier zelf


Zelfgebrouwen wortel bier smaakt twee keer zo goed.Wat je nodig hebt:

 • 2 0,5 kg donkere mout
 • 50 g hop
 • Bovengistend biergist
 • eventueel 200 g glucose
 • 15 liter fermentatievat
 • 1 grote kookpot
 • Einkochthermometer
 • Katoenen doek
 • Slang
 • 20 flessen met swing top
 1. Genoemde ingrediënten zijn voldoende om ongeveer 10 liter malt bier. Meng gist van de brouwer met suiker water en laat het staan ​​voor ongeveer 12 uur op een warme plaats.
 2. Als je geplet mout niet al kon kopen, gehakt met een graanmolen of uw voedsel processor.
 3. Voor de volgende brouwproces, een groot behoud van pot met ingebouwde thermometer is het beste, omdat je nodig hebt om zo goed mogelijk te houden aan de aangegeven temperatuur waarden.
 4. Verhit 4 liter water tot 55 graden en voer de mout. Laat het mengsel bij 50 ° gedurende 15 minuten onder constant roeren draw. Roer nog eens 20 minuten bij 65 graden. Aan het einde van de brij donkerder moet zijn.
 5. Gedurende de volgende 30 minuten de pot onder constant roeren tot ongeveer 70 ° verwarmen. Nu, de zoetheid van de mout bier later vormen.
 6. Kant met een string een grove katoenen doek op een schip in de juiste grootte en filteren Nu wat afgekoelde vloeistof door het doek. De makkelijkste manier is om de doek in het midden is enigszins slap.
 7. De gefilterde vloeistof is de wort voor je root bier. Geef ze terug in een grote pot. Vul in heet water via achterblijft in de katoenen doek puree en gebruik het gepermeëerde water aan de wort rekken tot ongeveer 10 liter.
 8. Voer nu de hop in de pan en bak alles nog een uur. Filter de vloeistof weer uit door een katoenen doek en daarna de gist en als je wilt een zoete malt bier, 200 gram glucose aan.
 9. Vul nu alles in een 15-liter fermentatievat. In een kleiner schip, het bier zou bubble voorbij. Een vat moet ook open aan de bovenzijde, zodat de kooldioxide tijdens de fermentatie kan ontsnappen.
 10. Laat nu in 10 het schip - 20 graden zijn. Na ongeveer 12 uur werd de fermentatie wordt omgezet in suiker in kooldioxide en alcohol begint.
 11. Aldus heeft de limonade niet ontwikkelen meer alcohol, vullen met behulp van de slang in de gespoeld met kokend water glazen flessen. Tegenwoordig heeft het een alcoholgehalte van ongeveer 0, 5%.
 12. Om te voorkomen dat de malt bier gisten verder in de fles, zal je nodig hebt om uiteindelijk op te warmen in een grote pot op ongeveer 65 graden, zet de oven en wacht tot het water is afgekoeld tot 30 graden. Uw wortel bier is nu klaar. Til de gesloten fles in een donkere, koele plaats.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Brew malt bier zelf

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden