May 31

De Amerikaanse mode-golf is al lang gemorst over aan ons - kunstnagels tegen UV-gel worden steeds populairder bij veel vrouwen. Wil je weten wat UV gel is precies en hoe het correct toepassen? Bent u geïnteresseerd in de kwesties die voor de modellering van nagels met UV-gel te spreken? Dan bent u precies goed hier. Hier leert u over de UV-gel en de toepassing ervan.


Breng UV-gel goed - hoe het werkt


UV-licht kuren. © Mika_Abey / PixelioWat je nodig hebt:

 • UV-apparaat

Ontdek meer over de UV-gel

 • De UV-Gel is een gel die bestaat uit acryl, die, als je bloot aan UV-licht, verhardt volledig. De uithardingstijd is één tot drie minuten, afhankelijk van de dikte van de UV-gel aangebracht en welke kwaliteit UV gel.
 • Dat kan met UV-gel uw vinger - en teennagels - ofwel versterken of zelfs kunstmatig verlengen. Dit idee is ontstaan ​​in de tandheelkunde. Opnieuw noodlijdende tanden worden gemodelleerd met een speciale UV-gel en vervolgens uitgehard onder UV-licht.
 • Heeft u in het bijzonder broze nagels, permanent en dus nooit de splinter even lang en dus niet mooi en goed onderhouden uitzien, dan kunt u helpen met de verharding van UV gel.
 • UV gel nagels niet breken en kijk altijd goed verzorgd. Echter, moeten deze periodiek zijn, afhankelijk van je nagel groei, afgewerkt.

Voorbereiding voor het modelleren met UV Gel

 1. Ontsmet de nagels die u wilt later met UV-gel bewerken. Dit is absoluut noodzakelijk, want je moet om dat te doen, kan het gebeuren dat je onder andere ziektekiemen onder de UV-gel. Dit kan leiden tot nagel schimmel, een zeer onaangename schimmelziekte.
 2. U moet nu de nagels ontvetten, zodat de kunstmatige nagels en UV gel goed kan hechten.
 3. Duw de nagelriemen met een speciaal gereedschap voorzichtig. Probeer deze push weer zo ver mogelijk om te zetten van de UV-gel nagels zoom zo dicht mogelijk bij het nagelbed kan. Hoe dichter je hier in de buurt komt, hoe langer het zal duren tot de aanpak van UV gel nagels moet opnieuw worden gerenoveerd. Wees er maar heel voorzichtig zijn om elk risico letsel te voorkomen.
 4. Ruw de nagels met een bestand iets zodat de uv-gel laag houden beter. Verwijder de resulterende stof grondig, eerst met een borstel, daarna met een in een 'schonere fluïdum "wattenstaafje gedrenkt.
 5. Tenslotte markeert de nagels nog een zogeheten "buffermateriaal" om voor te bereiden op het hanteren van de UV gel.

Om de UV-gel op de juiste toepassing

 1. Draag met een dunne borstel een kleine hoeveelheid UV gel spijker op het midden beginnen UV gel gelijkmatig passen. De gehele nagel moet worden ingevuld, de laag dient echter slechts zeer dun worden toegepast. Kijk naar de nagel tips over accurate modellering van de gewenste vorm.
 2. Plaats de gemodelleerde nagel in een UV-licht-uithardende apparaat en laat de UV-gel uitharden kort.
 3. Ga op deze wijze achtereenvolgens met spijkers.
 4. Nu heb je alle nagels van toepassing een tweede UV gel en besteden veel aandacht aan het modelleren, want dit is de laatste laag. Begin voorzichtig terug in het midden van de nagel en verdeel de UV gel met een geschikte borstel.
 5. Tot slot moet je je vingers terug in de UV-uithardende apparaat ten minste twee minuten te zetten en laat de UV-gel genezen.
 6. U moet dan opnieuw en bewerken nachpfeilen nagels met een hoogglans lak. Dit markeert het einde, beschermt de UV-gel nagels, terwijl het leveren van een mooie glans.

Voor- en nadelen van UV gel nagels

 • UV gel nagels die CONDITIE altijd zeer goed onderhouden, omdat ze noch breken noch vuil.
 • U kunt ook proces glittersteentjes uw UV-gel en werkpatronen of kleine motieven. U kunt toveren persoonlijke kunstwerken van je nagels.
 • Echter, UV gel nagels hebben het nadeel dat ziektekiemen en bacteriën kunnen vestigen onder de nagel plaat. Dit kan in beroepen, moeten worden genomen in geval van uitzonderlijke normen van hygiëne, problemen veroorzaken.
 • De UV-gel nagels zijn erg hard. Op een bepaalde lengte, kunt u doen andere mensen onbedoeld kwetsen. Als je ooit vast komen te zitten met een UV-gel nagel ergens, dan is dit niet voor dergelijke natuurlijke nagels, zodat u uit te oefenen zeer sterke trein op je nagel bed, die zeer doet pijn. Deze pijn houdt helaas ook al geruime tijd.
 • Te lang UV gel nagels krijgt u toegang worden gestoord. U zult voelen zich niet meer in de vingertoppen beschikbaar. Fijn werk, zoals threading een rode draad in het oog van een naald, zijn erg ingewikkeld.

Ten slotte moet je twee keer over de vraag of u wilt uw nagels met UV-gel te dekken denken, want deze kunnen niet gemakkelijk worden weer verwijderd.

Tags: Schoonheid, spijkers, manicure, kunstnagels, spijker, UV-gel

Gerelateerde Artikelen aan Breng UV-gel goed - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden