June 1

Om een ​​sjaal breien, is gemakkelijk te leren, zelfs voor kinderen, is er altijd gewoon breien. Kunt u gemakkelijk uw kinderen leren de sjaal breien zelf.


Brei een sjaal zelf - dus breng het naar uw kinderen


Met de kinderen een sjaal breien © Andrea_Kusajda / PixelioSelecteer het juiste patroon

 1. Kinderen kunt u gemakkelijk te leren breien, je moet alleen eerst weten om welk model je kind aan het doen is de makkelijkste.
 2. Dit kan het best worden vastgesteld door met het kind een monster patch.
 3. Ontdek diverse eenvoudige patronen en laat je kind hoe ze moeten worden getroffen. Dan zet het kind breinaalden recht in zijn hand en laat het zelfs breien een paar rijen voordat je het volgende patroon laten zien.
 4. Je zult deze keer, zodat het kind tijd heeft om zich onder te dompelen in het breien en laat vervolgens selecteer het zelf, welk patroon de sjaal zou moeten krijgen.
 5. Voornamelijk eenvoudige rechts-links patroon voor twee kinderen, brei de eerste keer zijn, bijvoorbeeld, twee op de rechts, links, etc. of drie rechts, drie links, etc.
 6. Dus het kind aan het patroon snel en doe het gemakkelijker om de hele sjaal gebreid goed.
 7. Voor oudere kinderen, dan kunt u ook gebruik maken van een dambordpatroon, die inderdaad alleen links en rechts steken bestaat echter, zodat de sjaal is niet zo mooi als een simpel rechts-links patroon contracteren.

Gebreide sjaal met kinderen

 1. Zodra je een patroon hebt gekozen, geef uw kind vrij grote breinaalden en dikke wol, zodat de kinderen al snel zal een gevoel van voldoening en niet zitten al weken op haar sjaal.
 2. Zoek eerst een monochroom, lichte (dwz geen zwart of donkerblauw) van wol, zodat uw kind het patroon voor het breien gemakkelijker kan herkennen.
 3. Suggestie om steken van uw kind en brei de eerste rij, zodat het patroon wordt vooraf.
 4. Dan kan uw kind echter breien, zitten ernaast, zodat de daaruit voortvloeiende fouten direct kan worden gecorrigeerd, immers het is voor je kind is een grote tegenslag, als je nodig hebt om de helft sjaal weer te ontrafelen.
 5. Zie indien nodig door kleine absurditeiten van de tijd, in plaats van het vernietigen van het gevoel van voldoening.
 6. Zodra uw kind het patroon duidelijk kunt zien, kan het ook breien, maar zo nu en dan als er geen scam is gevallen zonder toezicht, controle.
 7. Echter, de sjaal is de oorzaak van uw kind, bent u altijd bij de hand, misschien breien jezelf iets dat gemotiveerd om te gaan samen te zitten en te breien.
 8. Beloon je kind opnieuw en opnieuw, zodat het niet belangstelling verliezen, en open ze eigenlijk alleen als u wordt gevraagd of het absoluut noodzakelijk is.

Tags: Vrije tijd, Kinderen, breien, leren sjaal

Gerelateerde Artikelen aan Brei een sjaal zelf - dus breng het naar uw kinderen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden