May 30
Boulderen - Technologie Tips voor beginners
04:24

 • Oefeningen worden gearticuleerd - zoals u leiden ...
 • Thai boksen - oefeningen voor beginners
 • Qi Gong oefeningen voor beginners - gids
 • Get rid oefeningen pancetta
 • Senior Sport - oefeningen om fit op de leeftijd te houden
 • Yoga Zonnegroet - instructies voor beginners en Fo ...
 • Functionele training voor beginners - Core Training
 • Back oefeningen voor thuis - zodat u te leiden Kraft ...
 • Maakte opwarming licht - Tennis


Video van Help Ster Redaktion4: 24

Boulderen is klimmen zonder touw en harnas op een veilige sprong hoogte. Het is communicatief, gevarieerd en opgeleid het hele lichaam op een intuïtieve manier. Fabienne, trainer in de wereld Boulder München, uitgelegd in de video, samen met Freddy, een lid van de Boulder World Team atleten wat boulderen is en waar de term vandaan komt.

Meer video's op het onderwerp

 • 02:39

  Wat is boulderen?
 • 02:04

  Kamikaze nodes - zodat het beheer van het klimmen knopen
 • 01:53

  Leren brug in gymnastiek - hier is hoe


In de video die je kunt vinden wat je nodig hebt voor boulderen en wat basistechnieken die je moet zich bewust zijn. U wilt leren over de geschiedenis van het boulderen? Ook zeker om deze video te bekijken.

Wat moet ik kijken in de voorkant van het boulderen?

Om boulderen, hoeft u geen grote voorwaarden nodig. In de zalen is er Boulder klimmen lijnen in verschillende niveaus - van beginner tot amateur klimmers tot absolute professional, iedereen kan uitdagingen en "haalbaar" Boulder te vinden. Voordat je begint met het eigenlijke boulderen, is het raadzaam om te beginnen met een korte warming. Gewrichten en spieren en pezen dienen enigszins voorverwarmd. In ruil daarvoor een eenvoudige warming-up oefeningen of eenvoudige Boulder eingrooven geschikt.

Basistechnieken in boulderen

 1. Het beklimmen van de lange arm: Eén van de belangrijkste technieken in boulderen is het beklimmen van de lange arm - en dat is energiebesparend en effectief. Wanneer boulderen u veel macht kan besparen door de benen naar boven te duwen. De armen trekken dan alleen. Met deze techniek, dan is de kracht voldoende tot het einde van de rotsen.
 2. Het verschuiven van het zwaartepunt: Een andere techniek bouldering is het zwaartepunt te verschuiven. Het zwaartepunt moet op de rechte wand onder de hendel liggen zoals beschreven in de video. Wanneer daardoor boulderen balans en lichaamsbewustzijn zijn zeer goed opgeleid.
 3. Props: Sommige Boulder eisen dat de klimmer met behulp van de armen of de hiel van uw hand ondersteunt of bretels omhoog. Deze techniek is noodzakelijk, met name kruispunten om doeltreffend doorstromen naar.

Sommige soorten handvat voor beginners

 1. Henkel: De Henkel is een handgreep die zeer goed meestal kan houden. Best je beweegt op die handvat voortgezet door het verschuiven van het zwaartepunt zo ver naar beneden en het handvat op de lange arm.
 2. Onder handvat: De onderste handvat is min of meer een Henkel alleen naar boven geopend. In deze handgreep is het belangrijk om het zwaartepunt ver omhoog brengen.
 3. Sloper: Deze handgrepen zijn waarschijnlijk te vinden op geavanceerde boulderen. Als Sloper is het belangrijk om de gehele Händfläche hangen en het zwaartepunt zo laag mogelijk te houden.
 4. Tangen: Ook dit handvat wordt vaker gevonden in de meer ontwikkelde gebieden. In deze grip is het belangrijk om krachtig toegang met uw duim en op dezelfde wijze in te pakken als een tang grip.
 5. Last: Het handvat vorm, is het belangrijk de vingertoppen starten om de bar en breng het zwaartepunt ver naar beneden.
 6. Side-greep: De side-grip is meestal een handvat, die open naar rechts of naar links is. Deze handgreep kan het best worden gehouden doordat zij het zwaartepunt dicht bij de muur. Houd de handgreep met je rechterhand, zodat het zwaartepunt is verschoven naar de linkerkant. Wanneer de hendel wordt gehouden met de linker als het zwaartepunt wordt verschoven aan de rechterkant.
 7. Kicks: bouldering zijn er ook maatregelen die alleen zijn bedoeld voor de voeten. In de kleine steunpunten, is het van fundamenteel belang dat wordt vertrapt onder de voet. Het is van toepassing op de voet af te zetten met de verzen beneden. In deze stand kan de voet optimaal verplaatst van rechts naar links, wordt afhankelijk van de verdere beklommen in welke richting. Dus, heb je de grootste flexibiliteit in de verdere klimmen.

Het artikel heeft niet de pretentie volledig te zijn. Om meer kennis te verwerven, is het raadzaam om een ​​cursus zeker wonen. Veel plezier boulderen bijvoorbeeld in de Boulder Wereld München .

Tags: technologie, sport, beklimming, Trend Sport, Bouldering

Gerelateerde Artikelen aan Boulderen - Technologie Tips voor beginners

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden