May 30

De vaatwasser is een van de grote huishoudelijke helpers. Dit is uiteraard alleen Manchem bekend als het apparaat. De Bosch vaatwasser bijvoorbeeld, toont de fout E15. Met een paar stappen en een beetje geluk krijg je je afwasmachine weer aan het werk.


Bosch vaatwasser - de E15 error fix zo


E15: De vaatwasser heeft aandacht nodigDus de Bosch vaatwasser perfect loopt

Voordat u uw Bosch vaatwasser te nemen in werking, lees de gebruiksaanwijzing. Is de fout E15 op, maar ook voor dit richtsnoer.

 • Controleer regelmatig de niveaus van zout en glansspoelmiddel.
 • Controleer voor elke wasbeurt of de sproeiarmen kunnen draaien en opruimen blokkades rond.
 • Verwijder regelmatig het verzamelen filter en maak het schoon onder stromend water. Controleer de greep van het scherm, omdat dat de oorzaak van de storing indicator E15 kan zijn.
 • Maak vuile vaat in de vaatwasser Bosch, giet vooraf resterende vloeistoffen uit de buurt en lege voedsel deeltjes of kruimels in de prullenbak.
 • Laat van tijd tot tijd de Bosch vaatwasser run ongevuld voor reiniging. Bestrijk met een zachte nylon borstel, de sproeiarmen en bevrijden u vanaf elke kalkaanslag. Geef dan een eetlepel citroenzuur of een fles vaatwasser schoner in de bestekmand. Laat vervolgens de vaatwasser als deze leeg in het korte programma.

De fout E15 te duiken - wat te doen?

 1. Koppel in de foutmelding E15, zet het apparaat uit het stopcontact! Trek de stekker altijd voordat knutselen bij de vaatwasser.
 2. Verwijder de onderste korf uit de machine.
 3. Verwijder de fout E15 overtollige water uit de bodem pan met een handdoek of een doek.
 4. Controleer vervolgens of de Siebaufsatz correct is gemonteerd.
 5. Voer vervolgens een korte proefrit. Dat doet, dan is de Bosch vaatwasser is weer ok.
 6. Moet opnieuw water in de bodem pan, bel dan de Bosch Customer Service. Controleer op voorhand om te zien of je nog garantie, en het opzetten van queries het apparaat nummer, etc. klaar.

Tags: Huishouden, Apparaten, repareren, vaatwassers, Bosch

Gerelateerde Artikelen aan Bosch vaatwasser - de E15 error fix zo

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden