May 31

Een mooie gewoonte is wanneer de bruid en bruidegom op de bruiloft plant een boom. Een pas geplante boom, die moet worden gekoesterd, is een symbool van een lange liefde, die ook vereist veel bevorderen en zorg. Hoe kunt u de aangepaste echte die je hier kunt lezen implementeren.


Boom op de bruiloft - zodat u een teken van de lange liefde planten


Een appelboom is een populaire boom voor de bruiloft. © Katja_Juliane_Auer / PixelioWat je nodig hebt:

  • Ruimte voor de boom
  • twee schoppen
  • Water
  • Latex handschoenen

Welke boom u wilt planten om uw bruiloft, de keuze is aan jou.

De juiste plaats voor de boom

Als u uw eigen tuin, dan is dit zeker de beste plek voor uw boom. In het geval u op zoek bent naar een plek waar uw bruiloft boom zal je niet mengen in latere jaren.

  • Plant je liefde boom niet te dicht bij het huis, op het terras of aan de rand van het pand. Houd in gedachten dat je kleine Pflänzling is soms groot en sterk. Hij ontwikkelde wortels die vasthouden aan het metselwerk of op de stoep voering naast verlaten om uw perceel. Voor schade die voortvloeit uit uw boom, ben je dan verantwoordelijk.
  • Ook in gedachten houden dat je liefde symbool groeit in de hoogte. Een dichte kroon van bladeren, die is gelegen dicht bij het raam, neemt uw woonruimtes te steken. Vervolg genot van de gemeenschappelijke fabriek heb je alleen wanneer de plant heeft geen invloed op uw dagelijks leven.
  • Als u niet beschikt over een tuin, en kan ook geen beroep doen op de tuinen van je ouders of in-wetten, dan moet je gewoon vertegenwoordigingen bij uw gemeente te worden. Draag uw idee. In de regel zal u veel vriendelijkheid oogsten en je zal een mooie plek voor uw arbeid van de liefde aangeboden worden. Je hoeft alleen te verplichten zich om te zorgen voor de planten.

Zodat de plant is een evenement in het bruiloftsfeest

  • Als je de boom te planten in uw tuin, dan kunt u het in een mooi evenement met de getuigen of met de familie. Terwijl u een gat voor de boom om de bruiloft bij elkaar, waar de gasten voorziet van een hapje en drankje te graven. Zelfs nummers die specifiek omgaan met bomen passen zich goed aan deze bruiloft ritueel.
  • Als u plant uw liefde boom op een openbare basis, dan kunt u ook deze mooie ritueel in de huwelijksceremonie, onder meer bij het plein bij de burgerlijke stand, de kerk of de plaats is uw feest.
  • Al is dat niet het geval is, dan kunt u een mooi moment, dat is gewoon voor jullie beiden uit deze liefde ritueel te maken. Dopen de bomen met een fles champagne. Maar toen de sprankelende drank je drinkt. Uw boom wordt verondersteld te groeien en te bloeien.

Het is ook leuk als je ooit een boom te trekken, bijvoorbeeld een appel kern, de dag van de bruiloft is dan zo groot dat het kan bestaan ​​in het wild.

Tags: planten, tuin, huwelijk, partnerschap, boom, op maat

Gerelateerde Artikelen aan Boom op de bruiloft - zodat u een teken van de lange liefde planten

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden