June 1

Voor elke lezer, ze zijn iets bijzonders: de ondertekende boeken. Maar als een auteur het valt een - maar aan het begin - niet zo gemakkelijk om de juiste woorden voor een inzet te vinden. Echter, om fantasieloze handtekeningen te voorkomen, kunt u een aantal tips en trucs te gebruiken en daarmee Siganturen professional.


Boek handtekeningen - zodat u de juiste woorden te vinden


Gesigneerde boeken zijn populair bij de lezers.Boek handtekeningen - een probleem op zich

Welke auteur zou niet eens? Nauwelijks is het eerste boek op de markt, zou het ook iemand die ondertekend. Natuurlijk, dit is een eer voor elke romanschrijvers, maar ook de onzekerheid groeit mee met het eerste verzoek om een ​​handtekening. Wat schrijf je best in het boek, die fungeert als een cliché en je moet helemaal te schrijven, dan alleen zijn naam meer? Vooral in de eerste fase, dat wil zeggen als een nieuwkomer in het boek industrie, veel gemakkelijk te veel van het denken te maken. Het is het beste als één van zijn handtekening net miste zijn eigen stijl, net als de boeken ook. Wie maar behoeften begeleiding, zal het hotel bieden tal van mogelijkheden om de juiste woorden in een toewijding te vinden.

Autograph, toewijding, alle tekst - Het is jouw keuze

Als een auteur is voor een lezing van zijn boek tafel en heeft een rij mensen gevormd, dan is het hart ooit kan verslaan. De vraag "Wat heb ik te schrijven in het boek?" achtervolgt ook rond in mijn hoofd en kan zorgen voor onzekerheid. Het is het beste in dit geval simpel de lezer te praten.

  • Vraag of het boek zal worden gesigneerd en zo ja, onder welke naam. Mocht de lezer te kopen voor jezelf, dan kun je gewoon schrijven zijn naam en wensen hem veel leesplezier. Uw handtekening eronder en al de eerste handtekening wordt geplaatst achter hem.
  • Echter, er is ook de mogelijkheid dat een lezer koopt het boek als een cadeau voor iemand. Als hij dit zegt, dan vragen, om welke reden het zou moeten zijn en u wilt dat de ontvanger in het schrijven van een Vrolijk Kerstmis of stuur hem gefeliciteerd. Dus het boek is waardevol voor de lezer en kon je je handtekening te maken met een paar woorden over iets bijzonders.
  • Maar wat als de lezers komen dat, heb je het boek gelezen? In dit geval heb je twee opties: Als u al de lezer weet, dus het is als een "Fan", dan kun je hem bedanken voor zijn eenvoudig schriftelijk lezer loyaliteit. Maar moet het een nieuwe lezer, dan kunt u bedanken voor het luisteren in het lezen en nog steeds plezier met uw toekomstige boeken.
  • Om het heel erg individueel te maken, moet u uw inzet en uw handtekening op de titel van het boek aan te passen. Iets is uitzonderlijk en geeft de lezer die je hebt nagedacht. Haar boek vindt plaats in Australië? Dan wensen hem een ​​goede reis of spannende uren in Australië. Uw titel van het boek is bijvoorbeeld "Stad van de Maan"? Brengen dan de beste wensen van de maan stad.
  • Mocht het echter te snel gaan, omdat de slang langer wordt, dan moet je gewoon aanmelden het boek met een handtekening of zet een eenvoudige "voor XXX" voor. Iedereen zal begrijpen dat je niet kan hebben, zolang de andere kopers en lezers te wachten.

Tips en trucs voor de juiste handtekening

Bij de ondertekening van boeken moet er altijd snel gaan. De wachtrijen zijn lang en niemand vindt het leuk om te wachten. Daarom zijn er een aantal dingen die je kunt oefenen thuis al een soepel verlopend proces mogelijk te maken.

  • Oefen uw handtekening. Dit is geen grap, maar om u te helpen uw naam snel en redelijk leesbaar schrijven. Wie begint eerste om zijn handtekening te schilderen kunstige, de noodzaak om veel te lang en maakt het mogelijk dat sommige lezers weer te gaan, omdat ze niet willen wachten.
  • Je moet ook een aantal tekst variaties in het hoofd, zodat je niet in elk boek dezelfde brief. Er wanneer u eenvoudig eenmaal zelf te bladeren in de ondertekende boeken die je hebt in de kast zelf is het beste. Wat woorden als je het liefst? Als u nog niet gesigneerde boeken, dan zoeken op het Internet eenmaal om signeersessies van bekende auteurs. Hier kunt u verschillende variaties zien.
  • Houd ook altijd bereid pinnen. Een balpen is niet genoeg, hij gaat in de hitte van het moment snel verloren. Het is raadzaam nog ten minste één pen op zak opgeborgen.
  • Ook kijken naar uw boeken op de voet, net zoals u zult vinden wanneer snel ondertekenen van de rechterkant. Welke kant is uw handtekening zou goed te maken? Je moet precies weten voor elk boek waar u wilt ondertekenen.

Zo zie je, de voorbereiding maakt het. Alleen iemand die echt weet wat hij doet, die kunnen genieten van de signeersessie met de lezers en zet de handtekeningen "aan de kant". Bovendien, oefening baart kunst. Hoe meer je een boek te ondertekenen, hoe meer vertrouwen je bent in het omgaan met de lezers en hun toewijding wensen.

Tags: Beroep, cultuur, nieuw, boek, handtekening, toewijding

Gerelateerde Artikelen aan Boek handtekeningen - zodat u de juiste woorden te vinden

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden