May 31

Bands als The Beatles en The Who belichamen met hun Bob Kapsels de flair van de jaren '60 perfect - Krijg dit retro gevoel met Bob de huidige.


Bob voor mannen - zo succesvol de Beatles-stijl


Niet alleen vrouwen kan een bob dragen.De Bob door de eeuwen heen

  • Zelfs in het oude Egypte droegen mannen en vrouwen hun haar kort geknipt met rechte pony. In onze tijd, het korte kapsel "Bob" werd populair in de jaren 1920.
  • In de jaren 1950 en '60 was er een echte "Bob boom". Het haar werd vervolgens gesneden om de kaakbeen met grafische Pony en werd bekend als de "pageboy". The Beatles droegen hun "Fab Four" of Engels "Moptops". Tegenwoordig zijn er talloze variaties van het kapsel "Bob" - van lang naar kort, van grafische naar gestapt.

Als je een Bob?

  • De Bob met zijn gladde bovenkant haar en de pony is beschikbaar als u een lang gezicht. Ronde jongensachtige gelaatstrekken zou dus worden benadrukt en maken het gezicht kijken nog ronder.
  • Voor Bob, als droeg hem de Beatles, ook erg glad en zacht haar is noodzakelijk. Als je krullend haar hebt, zul je haar "berge" in dit kapsel in de waarste zin van het woord. Glad fijn haar prachtig dalen.
  • Dus als je een langwerpig of ovaal gezicht met onderscheidende kenmerken en fijn dik haar, het haar niet meer obstakels.

Het recht gesneden in het kapsel

Het bijzondere van de mop-top dat de haren aan de zijkanten aan de bakkebaarden aan de achterzijde van de kop zijn even lang, oplopend tot zijn oren. De pony worden gesneden, hetzij in lijn met de rest van het haar of snijd ze in een korte pony met een soepele overgang naar de rest van het haar, zoals bij Paul McCartney.

  1. Laat u kiest voor de hoogste plaats van uw geest en dan kam haar steil alle pagina's van uw kapper. De eerste incisie wordt best gedaan achter of aan een kant.
  2. Uw kapper knipt het haar circulaire van tussen de oren. Na de zijkanten en de voorkant zijn ingericht.
  3. Aan de zijkanten van de snede kan ofwel gaan direct in de pony of laat iets langer bakkebaarden onderscheiden van het kapsel. De korte pony is vloeiend gesneden aanleiding van de zijpanelen, maar is op de kortste punt boven de wenkbrauwen.

Tip: Style je haar met glans spray of haarlak, waardoor het gezond en krachtig te kijken. Als je geen zin hebt op je Bob, je tousle haar met wax door en neem de pony losjes aan de zijkant of de stijl van het haar met een grote van zijn voorhoofd.

Tags: Schoonheid, haar, Bob, mensen, kapsel

Gerelateerde Artikelen aan Bob voor mannen - zo succesvol de Beatles-stijl

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden