May 30

De voormalige Blub zwembad in Berlijn Neukölln, nu genoemd als sauna Al-Andalus, biedt u de mogelijkheid om een ​​leuke dag door te brengen bij het zwembad en op hetzelfde moment om te ontspannen in de spa van het bad.


Blub zwembad in Berlijn - Herziening


De Blub zwembad in Berlijn biedt vele mogelijkheden voor plezier en ontspanning.Blub zwembad - informatie over de Sauna Wereld Al-Andalus

De Blub zwembad, nu de sauna Al-Andalus, is dagelijks geopend 11 tot 22 uur. Het zwembad ligt op het Buschkrugallee in Berlijn Neukölln.

  • Er worden aangeboden verschillende tarieven. Zo doet een normale dag ticket ongeveer € 19, een enkele kaart voor een verblijf tot vier uur over € 14, een sauna dag, zonder het gebruik van het zwembad, ook € 14 en een 11-dagpas ongeveer tweehonderd euro.
  • De voormalige Blub zwembad Berlijn biedt u ook de mogelijkheid om te parkeren in de buurt van de Sauna World. Voor dit najaar op beschuldiging van circa EUR 1,50.
  • De Sauna Wereld Al-Andalus is uitgerust met tien verschillende sauna's, die zijn ingericht in verschillende sfeer. Te vinden, bijvoorbeeld, een Cleopatra sauna, biosauna of een vulkaan sauna.
  • Daarnaast vindt u meer badzones, zoals een zwembad, een voetenbad, zwembad een niet-zwemmer en een aantal zwemmers zwembad in de voormalige Blub zwembad.
  • Daarnaast is de Sauna World biedt een leeszaal, een tapasbar, een vitamine bar, ontspanningsruimtes en een massage wereld.

Sauna World in Berlijn - ervaringen

  • De voormalige Blub zwembad in Berlijn biedt veel mogelijkheden voor ontspanning, plezier, ontspanning en sport. De tien verschillende baden en sauna ruimtes zijn uitgerust met hoogwaardige gebruiksvoorwerpen en exclusieve inventaris. Vooral de Cleopatra sauna heeft zeer overtuigend. De sfeer in deze spa was uniek. De ontspanning in de sauna was onvermijdelijk.
  • Helaas, Al-Andalus is een populaire bestemming voor families en zwemmers. Vooral in het weekend is het zwembad heel vaak overvol. Dit laat weinig ruimte om te zwemmen en weinig rust om te ontspannen. Boven alles, tijdens de zomervakantie de badkamer is zo druk dat ingestelde wachttijd voor de douches en toiletten. Maar steeds meer mensen zijn toegelaten, dus ik voelde dat de baden en sauna's al snel uit zijn voegen barst.
  • Verder vind ik de prijzen zeer hoog zijn. Hoewel de badkamer is zeer goed uitgerust en zeker een bezoek meestal waard, maar het is gewoon voor gezinnen een zeer kostbare aangelegenheid. Voor mij is dit Blub-pool is dus geen aantrekkelijke recreatieve mogelijkheden voor gezinnen, vooral omdat er geen familie tickets.

Al met al, kan ik zeggen dat het een ervaring is een bezoek aan het voormalige Blub zwembad. Het is voor elke generatie iets. Maar de prijzen zijn zeer hoog en de badkamer is erg populair bij gezinnen, dus dit is meestal druk.

Tags: Berlijn, spa, Rec, beoordeling

Gerelateerde Artikelen aan Blub zwembad in Berlijn - Herziening

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden